Agenda esdeveniments

15K Nocturna FibraValencia

22:30 -23:45 28 de setembre 2024

La 15K Nocturna FibraValència, una de les carreres més representatives del calendari esportiu de València Ciutat del Running, ja ha obert inscripcions per a la seua onzena edició.

La prova es disputarà el dissabte 28 de setembre, data en la qual València viurà la celebració d’un dels seus esdeveniments esportius més destacats: la 15K Nocturna València, que commemora enguany el seu 11é aniversari. La carrera, que ostenta la millor marca de la història en la distància sobre sòl espanyol, tant en categoria masculina com femenina, compta amb un traçat homologat per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme.

La prova està inclosa dins del calendari internacional de World Athletics, així com en el Calendari Nacional de la RFEA amb categoria internacional.

L’inici està previst a les 22:30h en l’avinguda Enginyer Manuel Soto i en ella es donaran cita milers de #NightRunners, disposats a recórrer els llocs més emblemàtics de la capital del Túria, com les Torres de Serrano, el carrer de la Pau, la Plaça de la Reina, la Plaça de l’Ajuntament i la Ciutat de les Arts i les Ciències, entre altres.

La carrera forma part del projecte València Ciutat del Running, com a repte complementari per a carreres de major distància com la Mitja Marató i la Marató València i compta amb el suport de la Fundació Trinidad Alfonso com a entitat col·laboradora.

Distància del recorregut

15K amb distància homologada
Més informació de l'esdeveniment

 https://15knocturnavalencia.com/

Eixida des d'Enginyer Manuel Soto (aproximadament a l'altura de l'Avinguda del Port)

dissabte 28 de setembre 2024
22:30 -23:45

0


Entidad organizadora
Fundació València Club d'Atletisme de la Comunitat Valenciana
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Esdeveniments Participatius Atletisme