Agenda esdeveniments

15K – 7,5K València Oberta a la Mar

09:00 -12:00 14 novembre 2021

Diumenge que ve 14 de novembre, València acollirà la ja consolidada carrera València Oberta a la Mar 2021. Però enguany, la carrera oferirà 2 distàncies: la novena edició de la 15K i la primera edició de la carrera 7.5K. Aquesta prova ja s’havia consolidat com a Gran Fons a la ciutat. Quant a la 7,5K és nova i es pot semblar a altres cites incloses en el Circuit de Carreras per la distància.

L’eixida tindrà lloc a partir de les 9:00 hores a l’entorn del “tinglados” del port. L’arribada, en el passeig de la Malva-rosa. I fins allí, els participants recorreran les principals vies, amb un recorregut pla i idoni per a fer marca personal, dels barris pròxims a la mar.

La carrera, com no pot ser d’una altra manera, estarà condicionada al Covid-19. Així, el nombre de participants i les mesures de prevenció s’aniran anunciant conforme s’aproxime una cita que pot servir, perfectament, de rodatge per als inscrits en la Maratón València EDP.

Els participants en la 15K València Abierta al Mar cobriran un circuit similar al dels últims anys, arribant a córrer en el passeig de l’Albereda. Quant als qui trien la distància de 7.500 metres, es desviaran poc abans del segon quilòmetre pel carrer “Serrería”. En tots dos casos, camallada a camallada, s’aproximaran a la impressionant meta en el passeig de la de la Malva-rosa, en paral·lel a la mar.

Distància del recorregut

2 distancias: la novena edición de la 15K y la primera edición de la carrera 7.5K.
Més informació de l'esdeveniment

 https://www.15kvalencia.es/

L'eixida tindrà lloc a partir de les 9:00h. al carrer Enginyer Manuel Soto.

diumenge 14 novembre 2021
09:00 -12:00

0


Entidad organizadora
Federico Domenech S.A., empresa editora del diari Las Províncias en col·laboració amb diverses associacions i entitats esportives
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Esdeveniments Participatius Atletisme