Agenda esdeveniments

10k València Ibercaja 2021

01:00 -01:00 03 octubre 2021

La tretzena edició del 10k Ibercaja València, prova que havia de celebrar-se el segon cap de setmana de gener de 2021 però que es va suspendre per les mesures sanitàries, ja té data. El pròxim 03 d’octubre es donarà el tret a un dels 10K més importants del món.

Des de l’organització confirmen que el format de la prova, s’adaptarà a les circumstàncies sanitàries en les quals ens trobem per a garantir la màxima seguretat de tots els inscrits, per la qual cosa l’horari de l’eixida està per determinar, encara que continuarà sent com en edicions anteriors per onades i en funció de la marca acreditada o prevista. Tota la informació pràctica per als corredors, podrà consultar-se en la web https://10kvalencia.com. L’organització d’aquesta i de la resta de carreres treballen per a complir escrupolosament amb les mesures anti Coronavirus marcades per les institucions sanitàries.

L’organització ha posat un límit de 7.000 dorsals (6.000 que eixiran a la venda al públic general + 1.000 per als corredors de l’edició virtual amb plaça reservada) i decidirà ampliar o no aquest número en funció de la situació sanitària del moment més pròxima a la prova, perquè prevalga sempre la seguretat de tots els participants. A més, l’organització ha triat a Asindown València com a entitat solidària. Els corredors, durant el procés d’inscripció, poden optar per realitzar una donació 100% solidària a aquesta Fundació.

El circuit, amb eixida en el Passeig de l’Albereda (a l’altura del Pont de l’Exposició) ha sigut rehomologat al febrer de 2020 amb motiu de la ratificació dels rècords mundials de Rhonex  Kipruto sobre 5K i 10K, per World Athletics, AIMS i RFEA, estant indicats tots els punts quilomètrics amb un arc inflable o panell senyalitzador. La prova està inclosa dins del Calendari Internacional de World Athletics així com en el Calendari Nacional de la RFEA amb categoria internacional. La carrera compta amb la distinció d’Etiqueta Or (Gold Label) de World  Athletics.

Distància del recorregut

10K homologat
Més informació de l'esdeveniment

 https://10kvalencia.com/

Eixida: Passeig de l'Albereda (a l'altura del Pont de l’Exposició )

diumenge 03 octubre 2021
01:00 -01:00

0


Entidad organizadora
C. Atletisme 10K VALÈNCIA
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Esdeveniments Participatius Atletisme