Agenda esdeveniments

VI Edició Va de Dona

Tot el dia del 25 February 2022
al 04 March 2022

La Federació de Pilota Valenciana presenta el divendres 25 de febrer, a la sala de premsa de l’Ajuntament de València, la VI Edició del Va de Dona que s’estendrà fins al 4 de març. Des d’aqueix dia, se succeiran les diferents activitats esportives que començaran a les 17.00 hores amb el VII Circuit sub18 de raspall femení Trofeu Fundació Trinidad Alfonso.

Els actes del Va de Dona 2022 continuaran el dimarts 1 de març amb un entrenament de la selecció absoluta femenina de One Wall. La cita serà a les 17:00h en el IDE Campanar del carrer Reina na Violant de València.

Mentre que el divendres 4 de març, es trasllada a la plaça Manises i carrers adjacents. A les 16:00h s’obriran els actes amb partides de pilota i la fira d’artesans. Al carrer Cavallers hi haurà partides de les alumnes de les diferents escoles i falles amb les jugadores professionals de pilota. També hi haurà partides de jugadores del programa de Tecnificació, i partides de raspall entre alumnes de diferents escoles i falles, i amb jugadores adultes. Així mateix, els actes inclouen un taller de guants, i un taller de calfament amb iniciació en la pilota valenciana.

A més, a la Casa de l’Alumne de la UPV s’inaugurarà l’exposició fotogràfica Dona pilotaire de l’artista visual Esti Taboada. Aquesta exposició es podrà visitar des del 25 de febrer fins al 4 de març.

A les 19:00h es presentarà el 39é Campionat Autonòmic de trios en raspall, també en la plaça Manises, on a les 19:30h es tancarà el Va de Dona 2022 amb el lliurament de premis Va de Dona i l’actuació d’una DJ.


del25 February 2022
al04 March 2022
Tot el dia

0

Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Pilota Valenciana