Agenda esdeveniments

XXIX Dia de la Pilota Valenciana

Tot el dia del 16 September 2020
al 23 September 2020

Del 16 al 23 de setembre es realitzaran alguns dels actes ja tradicionals del dia de la pilota valenciana. Les Supercopes, lliurament de premis i tallers del nostre esport seran la major part dels actes.

D’altres com l’acte central a la plaça de l’ajuntament, no es realitzaran per raons de seguretat sanitàries. El dia de la pilota, ja en format de setmana cultural des de fa uns anys, s’ha reinventat en part per adaptar-se en seguretat a les circumstàncies extraordinàries d’enguany.

Els actes arrancaran el dimecres 16 al saló d’actes del Complex Esportiu-Cultural Petxina amb el lliurament dels premis anuals de la FEDPIVAL, anirem anunciant els premiats a poc a poc a les pròximes setmanes.

 

XXVIII Dia de la Pilota Valenciana

El dijous 17 al carrer de la pilota de Borbotó serà el primer acte esportiu amb les Supercopes de raspall, femenina i masculina. La primera enfrontarà Bicorp i Beniparrell i a la categoria masculina serà Xeraco A i Castellonense A. Les dos a partir de les 18h. Divendres al trinquet de Pelayo serà el torn de les Supercopes d’escala i corda.

Dissabte hi haurà doble acte, al matí a l’Alqueria del Bàsquet amb el lliurament dels premis dels JECV 2019-20 i a la vesprada la Supercopa de ratlles a perxa. Diumenge matí, també a Borbotó serà el torn de les Supercopes de galotxa.

Dilluns i dimarts 21 i 22 es realitzaran dos tallers, per a primària i secundària respectivament, per als alumnes de les escoles municipals de València. Finalment el 23 de matí al trinquet de Pelayo serà la final del Campionat Autonòmic de  Raspall Adaptat.

del16 September 2020
al23 September 2020
Tot el dia

0

Entidad organizadora
Federació Pilota Valenciana
Categories de l'esdeveniment
Activitats Pilota Valenciana