Agenda esdeveniments

III Campionat d’Europa Iberdrola de Vela Paralímpica – VI Trofeu Internacional Iberdrola

Tot el dia del 24 October 2016
al 29 October 2016
vela_paralimpica_01vela_paralimpica_01
vela_paralimpica_05vela_paralimpica_05
vela_paralimpica_04vela_paralimpica_04
vela_paralimpica_03vela_paralimpica_03
Presentación Equipo Paraolímpico Español berdrola. Base del Equipo Iberdrola Marina Real Juan Carlos I, ValenciaPresentación Equipo Paraolímpico Español berdrola. Base del Equipo Iberdrola Marina Real Juan Carlos I, Valencia

El III Campionat d’Europa Iberdrola de Vela Paralímpica – VI Trofeu Internacional Iberdrola reunirà del 24 al 29 d’octubre als millors regatistes internacionals de la classe 2.4mR, que competiran en aigües valencianes pel títol europeu.

La regata reunirà a dèsset dels millors regatistes internacionals de la classe paralímpica 2.4mR durant quatre dies de competició (de dimecres a dissabte) i una jornada d’entrenament, que tindrà lloc el dimarts. Els participants representen a cinc nacionalitats diferents: Àustria, Espanya, França, Itàlia i Polònia, que donaran el millor de si mateixos per a fer-se amb el títol de campió d’Europa dissabte que ve.

La prova compta amb el patrocini de Iberdrola i l’organització de l’Associació Europea de Vela (Eurosaf), l’Associació Internacional de Vela Adaptada (IFDS), la Reial Federació Espanyola de Vela, el Comité Paralímpic Espanyol, el Consell Superior d’Esports i el Reial Club Nàutic de València, així com amb el suport de l’Ajuntament de València.

Enguany la regata té un caràcter benèfic a favor de la Fundació Véncer el Càncer.

Més informació de l'esdeveniment

 24mr.es/

Reial Club Nàutic de València

del24 October 2016
al29 October 2016
Tot el dia

0

Entidad organizadora
Eurosaf, IFDS, RFEV, CPE, CSD, RCNV i Ajuntament de València
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Grans Esdeveniments Vela adaptada