Agenda esdeveniments

Ekiden València Clínica Baviera

09:00 -14:00 30 April 2017
Ekiden ValenciaEkiden Valencia
Ekiden ValenciaEkiden Valencia
Ekiden ValenciaEkiden Valencia
Ekiden ValenciaEkiden Valencia
Ekiden ValenciaEkiden Valencia
Ekiden ValenciaEkiden Valencia
Ekiden ValenciaEkiden Valencia

Una marató per relleus i per equips. Tres distàncies i tres classificacions. Açò i molt més és Ekiden València. Una prova diferent que el Club de Atletismo 10K Valencia organitza diumenge que ve 30 d’abril del 2017.

La 4a edició d’esta prova donarà començament a les 9:00h. amb eixida i arribada en les pistes d’atletisme del Estadi del Turia (Tram III dels Jardins del Túria)

El Ekiden Valencia Clínica Baviera consistix a completar corrent els 42.195m d’una marató per equips i relleus. Els dits equips estaran compostos per 6 corredors/es. En el desenrotllament de la competició serà utilitzat el tradicional “tasuki” japonés (cinta o banda col·locada de forma transversal de muscle a maluc contrari), que els corredors deuran intercanviar al terme de cada relleu en la zona de transferència de testimoni, situada en l’interior del Estadi del Turia.

Ekiden Valencia Clínica Baviera obri inscripcions el 7 de febrer amb algunes novetats: la principal és que augmenten els equips fins a un total de 900 per a donar cabuda a tots eixos corredors i corredores que en edicions anteriors es van quedar fora.

Esta edició serà, de nou, una verdadera festa de l’atletisme popular en el lloc emblemàtic per excel·lència per als runners valencians: l’antic llit del riu Túria, que s’omplirà com mai de corredors i acompanyants fent seu el lema #esfuerzo_compartido.

Distància del recorregut

42.195 metres per equips i relleus
Més informació de l'esdeveniment

 www.ekidenvalencia.com/

Loading Map....
Instal·lacions Riu Turia, Estadi del Turia (Tram III)
Tirso de Molina Valencia Valencia 46008

Sunday 30 April 2017
09:00 -14:00

0


Entidad organizadora
Club de Atletismo 10K Valencia
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Carreres Populars Esdeveniments Participatius Atletisme