Agenda esdeveniments

Derbi futbol americà: València Firebats vs València Giants

18:00 -20:00 16 January 2021
DSC_1504

Dissabte que ve 16 de gener es disputarà finalment un nou derbi entre els dos equips de la ciutat de València, aquesta vegada en la competició nacional LNFA Sèrie B, a les 18.00 h en el poliesportiu de Quatre Carreres a València.

Els excampeones de la Sèrie A, València Firebats arriba al derbi amb una derrota en la primera jornada de la competició, enfront de L´Hospitalet Pioners. Els pupils del Coach Quezada arriben amb un equip totalment rejovenit, després d’abandonar la màxima competició nacional fa dos anys per motius econòmics, al qual se li han unit alguns jugadors veterans de cara a afrontar la volta a la competició nacional.

Per part seua, l’equip de Giants arriba ja amb una victòria en el seu caseller, després de véncer a domicili en la primera jornada a Alacant Sharks, i amb les ganes de repetir el resultat de la temporada passada, on es van imposar a Firebats 20‐13 en la competició autonòmica. El Coach Jorge Huete podrà comptar amb la totalitat dels seus jugadors per a aquesta important trobada que podria anar definint les opcions de tots dos equips de cara a la post temporada.

L’equip de valència Giants presenta un grup jove, mescla de jugadors amb els quals es porta treballant ja 3 anys, des que el Club va decidir deixar la màxima competició per a centrar-se en les categories inferiors, i molts jugadors amb experiència en l’elit del football nacional.

Segur que serà un partit dur i emocionant, dels quals fan afició. Llàstima que aquesta vegada, a causa de les restriccions pel Covid19, no permeta l’accés de públic a les instal·lacions. Els aficionats s’hauran de conformar amb seguir la trobada per les xarxes socials.

Loading Map....
Poliesportiu Quatre Carreres
Carrer d'Ángel Villena, s/n, Valencia Valencia 46013

Saturday 16 January 2021
18:00 -20:00

0