Notícies

València, una de les tres seus de la I Copa de la Reina de Rugbi

 • ,

El Grand Prix Sevens Series Copa de la Reina de Rugbi femení visitarà el pròxim cap de setmana del 17 i 18 de juny la capital del Túria. Es tracta d’una nova competició organitzada per la Federació Espanyola de Rugbi que naix amb l’objectiu d’impulsar el rugbi femení en la modalitat olímpica de “seven” i que presenta un format semblant a les Women’s Seven World Series. Amb tres jornades en tres seus diferents, Madrid, València i Valladolid. La primera etapa es va disputar el passat cap de setmana en l’estadi Nacional Complutense de Madrid, tocant el torn a València el pròxim cap de setmana, 17 i 18 de juny, per acabar cedint el relleu a Valladolid els pròxims 1 i 2 de juliol en els Camps de Pepe Rojo.

El  Rugbi Club València és el promotor d’esta segona jornada del torneig que compta amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal de València,  sent el seu equip sènior femení, el Tecnidex València, un dels equips participants. El torneig es disputarà la vesprada del dissabte 17 de juny de 16:00h a 20:00h i el matí del diumenge, entre les 10:00h i les 14:00h en el Poliesportiu Quatre Carreres.

Grand Prix Sevens I Copa de la Reina

La competició la disputen dotze equips. Els grups de la primera sèrie estaran dividits en tres grups. En el Grup AOlímpico de Pozuelo, Tecnidex València, CR Cisneros i CR El Salvador. En el Grup B: CRAT U. Coruña, XV Hortaleza RC, Rugby Albeitar i ADI Industriales. I, en el Grup C: CR Majadahonda, XV Sanse Scrum, Jabatos RC i CDU de Sevilla.

Els dotze equips lluitaran per obtindre el primer títol de campió del Grand Prix Sevens Series Copa de la Reina, habilitant-se, també, el descens i l’ascens al mateix per mitjà d’un sistema de competició obert a qualsevol club interessat. En la primera jornada va prendre avantatge el vigent campió de la Divisió d’Honor Iberdrola, el Olímpico Escrapalia, que es va imposar en el torneig de Madrid7s.