Notícies

València Terra i Mar i Huracán Fent Camí triomfen en la cita clau de l’atletisme en pista en el Lluís Puig

 • ,

Un any més l’elit de l’atletisme nacional se citava en el Palau Velódrom Lluís Puig. La instal·lació valenciana acollia una altra vegada la Copa del Rei i la Reina de clubs d’atletisme en pista coberta, que en el seu XXXIII citava als huit millors equips masculins i femenins per a competir en 13 disciplines d’hòmens i dones davall el sostre i calor d’un Lluís Puig que va veure grans marques i noms de l’atletisme espanyol.

I a més ho va fer amb gran protagonisme valencià. Les xiques del València Terra i Mar van tornar a revalidar una corona en esta competició. I així van aconseguir el seu 21é títul, i el 16 fe forma consecutiva, a l’aconseguir 98 punts en les 13 proves, per davant del platges de Castelló (75) i el F.C. Barcelona (69). Un èxit que continuen celebrant a pesar del costum de pujar al màxim alt del podi.

Jose Royo

I més protagonisme valencià amb el magnífic tercer lloc del Huracà Fent Camí, que amb 60 punts va pujar al pódium per darrere dels dos colossos nacionals: FC Barcelona i platges de Castelló. Una sensacional actuació de l’equip de Mislata davant del públic valencià, entre els que també van estar Cristóbal Grau, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de València i Mateo Castellà, director general d’Esports de la Generalitat València, que van participar en l’entrega de premis i van estar acompanyats pel president de la Federació Valenciana d’Atletisme, Vicente Revert.

A més, la vesprada d’atletisme a València ens va deixar grans actuacions d’alguns dels millors atletes nacionals com Ángel David Rodríguez, Manolo Olmedo o Isabel Macías, que junt amb la tornada a esta competició de la valenciana Concha Montaner, van ser alguns dels noms destacats en una competició per equips que ha fet de València la casa de l’atletisme en pista coberta d’Espanya.

Resultats proves Copa del Rei

Resultats proves Copa de la Reina

Consulta el Historial de la competició

Fotos: José Royo