Notícies

València s’activa per la diabetis en la Carrera i Caminada Solidària el diumenge 2 de desembre

 • , ,

Els Jardins del Turia albergaran el diumenge 9 de desembre la Carrera i Caminada Solidària per la Diabetis. Organitzada per la Fundació per la Diabetis en col·laboració amb l’Associació Valenciana de Diabetis té com a lema “Activa’t per la Diabetis, València” i cerca conscienciar a la societat sobre la importància de l’activitat física en la prevenció i control de la diabetis.

L’esdeveniment, inicialment previst per al 18 de novembre, pròxim a la commemoració del dia mundial de la diabetis del 14 de novembre, va haver de ser ajornat per la pluja fins a aquest pròxim diumenge 9 de desembre, data en la qual finalment es desenvoluparà entre les 10:00 i les 13 hores.

Valencia se activa por la diabetes en la Carrera y Caminata Solidaria el próximo domingo

València s’activa per la diabetis en la Carrera i Caminada Solidària el diumenge 02/12/18

La jornada, que es desenvolupa tota ella a l’entorn del Jardí del Turia a l’altura del Palau de la Música, es compon de tres activitats, carrera a peu, caminada i carreres infantils. Amb eixida a les 10:00 del matí sobre un circuit de 5 quilòmetres serà la carrera, de caràcter no competitiu la que inaugure la jornada, seguida de la caminada a les 11:00h, de 2’5 quilòmetres i activitats i carreres infantils infantils, per a xiquets fins a 12 anys, previstes a partir de les 12h. 

Les inscripcions poden realitzar-se fins al 07 de desembre a les 15 hores a través de la plataforma web http://valencia.activateporladiabetes.org/inscripciones/inscribete/ o presencialment en la planta d’esports dels centres d’El Corte Inglés d’Avinguda de França, Nou Centre i Colón, a un cost de 8€ la carrera i caminada i 4 les carreres infantils.