Notes de premsa

València, preparada per a albergar la Final de la Copa del Rei de Rugbi

 • , ,

Este matí s’ha presentat als mitjans la Final de la Copa del Rei de Rugbi en la Fundació Trinidad Alfonso. València albergarà el pròxim 29 d’abril l’esta competició que tindrà lloc en el Estadi Ciutat de València. L’encontre se celebrarà el diumenge 29 a les 12.30 hores i es calcula que al voltant de 20 mil aficionats i aficionades disfrutaren en directe d’esta final.

La Regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau, ha explicat que “es tracta d’un esdeveniment esportiu de primer orde que compta amb tot el suport de l’Ajuntament. Per a la ciutat és un orgull albergar esta competició d’àmbit nacional, la més important en el món de rugbi i que es disputa, per primera vegada en la nostra ciutat”.

Foto de familia en la presentación de la final de la copa

Foto de familia en la presentación de la final de la copa

En el purament esportiu es viurà el millor partit que ara mateix pot brindar el rugbi espanyol amb l’encontre entre el SilverStorm El Salvador y el VRAC Quesos Entrepinares.

L’encontre final de la Copa de SM el Rei serà retransmés per a diversos països de l’anomenat “Universo Rugby”, que compta amb milions d’aficionats fonamentalment en Regne Unit, França, Irlanda, Itàlia, Austràlia, nova Zelanda, Argentina i Sud-àfrica.

La Copa, present en el Torneig Pantera

El trofeu de la Copa del Rei estarà exposat este cap de setmana en el Torneig Pantera. El torneig internacional de rugbi infantil es disputa durant tot el cap de setmana en els camps de rugbi del Poliesportiu municipal Quatre Carreres y l’organització desitja oferir la possibilitat de veure de prop i poder fotografiar el trofeu a tots aficionats al rugbi que allí es donaran cita.

Esta iniciativa suposa un al·licient més en la tercera edició del torneig que a més dels partits de rugbi que disputaran els més de 600 xiquets inscrits compta amb activitats paral·leles com a tallers de reciclatge, concerts i zona gastronòmica. Una cita ineludible per a tots els aficionats al rugbi.

El trofeo de la Copa estará este fin de semana en el Torneo Pantera

El trofeo de la Copa estará este fin de semana en el Torneo Pantera

Activitats gratuïtes per a tots

El dimarts 24 d’abril, en la Plaça de l’Ajuntament de València tindrà lloc una demostració de rugbi infantil perquè tots i totes els xiquets i xiquetes puguen participar de manera lúdica en este esdeveniment. Des de les 17’30 fins a les 19’30, de manera simultània els aficionats al rugbi podran aprofitar l’ocasió per a contemplar el trofeu de la Copa del Rei que s’exhibirà en la mateixa plaça. Esta activitat comptarà amb la presència de la Regidora d’Esports Maite Girau.

El divendres 27, a la vesprada i fins al mateix diumenge estarà oberta una zona lúdic – educativa entorn del rugbi i els seus valors junt amb l’estadi Ciutat de València. S’instal·larà un circuit unflable de rugbi, l’únic a Espanya, un mini camp de rugbi de la Federació Valenciana i es realitzaran tallers i activitats relacionades amb el rugbi amb l’objectiu de transmetre i contagiar la passió per l’esport de la pilota oval.