Notes de premsa

València caminarà contra la violència de gènere el pròxim 12 de novembre

 • , ,

Milers de persones participaran a València diumenge que ve 12 de novembre en contra del maltractament de gènere, en la “II Marxa contra la Violència de Gènere” organitzada per l’Ajuntament de València, a través de la seua Fundació Esportiva Municipal. L’esdeveniment, de caràcter solidari, pretén sensibilitzar i conscienciar a la societat contra la violència masclista a través de l’esport. Els diners recaptats amb les inscripcions anirà destinat íntegrament a l’Associació ALANNA.

El punt d’eixida de la Marxa tindrà lloc en el Passeig de l’Albereda, entre els ponts del Reial i de l’Exposició. Els participants arrancaran la prova des d’esta localització per a travessar, a continuació, algunes de les zones més cèntriques de la ciutat com el carrer Colom, el carrer Xàtiva, Guillem de Castro, Blanqueries i el pont del Reial, des d’on tornaran al punt inicial, lloc on estarà la meta.

Marxa contra la Violència de Gènere

Marxa contra la Violència de Gènere

La prova consta d’un recorregut de 5,5 quilòmetres, apte per a persones de totes les edats i amb condicions físiques diverses. A més, atés que es tracta d’una carrera recreativa, i per tant no competitiva, els participants poden fer el recorregut caminant o a ritme de passeig.

A més de la Marxa, l’esdeveniment solidari comptarà amb una sèrie d’activitats paral·leles i d’animació que començaran a desenrotllar-se a partir de les 11 del matí. Els assistents podran disfrutar de classes de fitness llatí, exhibicions col·lectives de diferents disciplines i tallers específics organitzats per entitats que treballen habitualment en la lluita contra la violència de gènere.

Les inscripcions estaran obertes fins a l’11 de novembre en les Plantes d’Esports dels centres de El Corte Inglés de l’avinguda de França, Pintor Sorolla i Nuevo Centro. El cost solidari de la inscripció és de tan sols un euro.

L’Associació ALANNA, entitat solidària de la prova, desenrotlla el seu treball evitar l’exclusió social i afavorir la integració i igualtat de les dones a través de programes realitzats amb els col·lectius més vulnerables pròxims a la víctima, com la família o els fills menors.