Notícies

València corre i camina contra el càncer

 • 

Carrera de “València contra el Càncer” pertanyent a la IV Edició de 2019

Compte arrere per a ‘València contra el Càncer’. El Circuit RunCáncer – AECC València torna a fer parada a la ciutat de València, que aquest pròxim cap de setmana caminarà i correrà contra el càncer. L’acció 100% solidària oferirà la possibilitat de participar, de forma no presencial, tant en una marxa com en una carrera competitiva virtual. 

Entre els dies 16 i 19 d’octubre, Dia Mundial del Càncer de Mama, els interessats a sumar i col·laborar podran fer-ho de dues formes diferents. D’una banda, participant en la modalitat “A la teua marxa”, en la qual cadascun pot caminar per on vulga, visca on viva, i a qualsevol hora. El dia fixat per a aquesta marxa és el diumenge 18 d’octubre, i des de RunCáncer s’ha reptat als participants a caminar al seu ritme 5 quilòmetres o durant una hora seguida. És a dir, durant tot aqueix dia, tot aquell que haja adquirit prèviament el dorsal (5 euros 100% solidaris), eixirà a caminar d’una forma simbòlica contra el càncer des d’on es trobe. 

Així mateix, els corredors que vulguen participar en un nou repte de #RunCáncer i unir-se a l’acció “València contra el Càncer” podran participar en una carrera no presencial i competitiva triant una distància:5 o 10 quilòmetres. El corredor haurà de fer la distància triada entre els dies 16 d’octubre (6:00h) i 19 d’octubre (23:00h), tots dos inclusivament, i pujar el seu resultat a l’aplicació Strava. 

L’objectiu és continuar visibilitzant la lluita de #RunCáncer i continuar sumant suports amb una acció a València, ja que aquest cap de setmana s’haguera celebrat un gran esdeveniment en el Passeig de l’Albereda.En 2019 l’esdeveniment “València contra el càncer” va reunir  a prop de 13.000 persones i es va aconseguir recaptar 63.520€, la xifra més alta des que es va iniciar en 2016*. La recaptació es destinarà de manera íntegra a les ajudes posades en marxa per *AECC València per a pacients de càncer en vulnerabilitat davant la COVID-19.

 

Inscripcions online i presencials

Les inscripcions, tant a la marxa com a la carrera, estan disponibles en la plataforma www.toprun.es i en la web oficial del Circuit, www.runcancer.com. Així mateix, els interessats a participar en la marxa (no a les carreres) també podran adquirir els seus dorsals 100% solidaris de manera presencial en la seu de AECC València, en la planta d’Esports dels centres d’El Corte Inglés (Nou Centre, Pintor Sorolla i Av. de França) i en els centres de València de VivaGym.

Els dorsals de la marxa poden adquirir-se fins diumenge que ve 18, i els de la carrera fins al mateix dilluns 19 a les 23:*00h, tenint en compte que abans de les 23:59h d’aqueix mateix dia s’ha de pujar l’activitat (de 5K o 10K, segons la distància triada a l’hora d’inscriure’s) a Strava perquè TopRun puga actualitzar la classificació.

 Balance “Valencia contra el Cáncer”: 

  • I edició en 2016: prop de 5.000 participants i 23.510€ de recaptació
  • II edició en 2017: prop de 9.000 participants i 42.428€ de recaptació
  • III edició en 2018: més de 10.000 participants i 50.245€ de recaptació
  • IV edició en 2019:  12.704 participants i 63.520€ de recaptació

Pots consultar tota la informació disponible a través de la web de els organiztadors