Notícies

València Basket i Picken La Cuina Claret a per l’ascens

 • ,

València es convertix de nou en seu d’un esdeveniment esportiu nacional, en este cas de bàsquet femení, ja que la fase final de la Lliga Femenina 2 (LF2) es disputarà en el Pavelló Font de Sant Lluis del 26 al 29 d’abril.

Els huit millors equips de la Lliga Femenina 2 (quatre primers del grup a i els mateixos del B), entre els que té plaça assegurada València Basket, que seran amfitriones, es disputaran les dos places en joc per a estar la pròxima temporada competint al màxim nivell en el bàsquet femení espanyol.

Play Offs de ascens a la Liga Dia de bàsquet femení

Al València Basket li acompanyarà el també equip valencià Picken La Cuina Claret que va aconseguir el passe després de guanyar el seu duel davant del Spar Gran Canaria. Quant al sorteig, celebrat el passat 18 d’abril, va oferir bones i males notícies per al bàsquet valencià ja que tant València com Claret juguen en el mateix grup. Les males notícies arriben perquè al trobar-se en el mateix grup, cap dels dos equips té marge d’error per a intentar fer el ple de la Comunitat Valenciana, ja que dels grups passen només els dos primers. La part bona és que ambdós clubs poden classificar-se en el Grup B, per la qual cosa no s’encreuarien en l’encontre decisiu i podrien donar l’alegria d’un doble ascens valencià històric a primera. Tant de bo que així siga.

Encreuaments i horaris de la Fase Final. "Clic" per a ampliar.

Encreuaments i horaris de la Fase Final. “Clic” per a ampliar.

Els partits es disputaran de forma íntegra en La Fonteta, amb la pista central de L’Alqueria del Basket como pista auxiliar per a la competició. La Fase es disputarà del 26 al 29 d’abril.

Huit equips, quatre intensos dies de partits i dos premis. Tot preparat a València perquè comence l’espectacle del millor bàsquet femení.