Notes de premsa

València acull la VII Carrera de les Empreses Valencianes

 • , , ,

Este diumenge 8 d’abril tindrà lloc la sèptima edició de la Carrera de les Empreses Valencianes, que es desenvoluparà des de les 9 hores a les 11 hores del matí, aproximadament. Es tancarà el carrer de La Safor a la circulació, entre Corts Valencianes i Mestre Rodrigo, a partir de les 6 hores.

La recollida de dorsals de forma presencial tindrà lloc en el centre comercial Nuevo Centro, en la seua plaça central interior, divendres dia 6 d’abril a la vesprada, de 16 a 21 hores, i dissabte 7 d’abril, de 10 a 14 hores i de 16 a 21 hores. Per a arreplegar el dorsal serà necessari presentar justificant del pagament de la inscripció així com la identificació personal.

En cas que un component de l’empresa arreplegue els dorsals de diversos companys és necessari que la persona puga certificar-se com a membre d’esta empresa i disposar dels noms de tots els components de l’equip (o els equips) que pertanyen a esta empresa dels quals arreplega el dorsal. En el cas dels atletes autònoms es necessitarà l’acreditació de la seua condició.

Per a conèixer les incidències al trànsit en la zona es pot consultar l’itinerari en el plànol adjunt.