Notícies

Marxa nòrdica en família, apunta’t ja

 • 

El programa familiar Educa Senda està dissenyat i pensat perquè pares i xiquets puguen descobrir racons, jardins i espais oberts a l’aire lliure de la ciutat i del seu entorn natural com a parcs naturals o l’horta. Es tracta d’una campanya que compta amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal i que té com a col·laborador tècnic a Prodemon

Senda en familia

Senda en familia

Educa Sensa es realitzarà en en horari de matí de 9 a 12,30 hores en parcs i jardins de la ciutat de València, especialment en el Jardí del Túria, amb activitats d’interpretació, busca de senyals en arbres i pedres, jocs cooperatius, practiques d’orientació i jocs dels sentits. Es tracta d’una proposta saludable per a caminar i descobrir amb en família la ciutat d’una forma senzilla i divertida, a través de jocs de coneixement de l’entorn.

Proposta de rutes d’iniciació a la marxa nòrdica

Les rutes es realitzaren una vegada cada mes a partir de març fins a finals de juny i es quedarà en la porta de Vivers que dóna a l’Albereda a les 10 hores i l’activitat acaba sobre les 13 hores. La proposta en 2017 és realitzar una eixida d’iniciació a la Marcha Nordica amb familia a un preu especial d’1 adult 9 euros, 2 adults 13 euros i xiquets 6 euros (recomanable a partir de 9 anys).

  • València Verd: rutes pel jardí del Llit del riu Túria (parcs i jardins de l’antic llit del riu Túria).
  • València l’horta nord: un passeig per l’horta cap a Alboraia i Almàssera (final de la ruta en el Museu de l’Horta).
Marcha nórdica en familia

Marcha nórdica en familia

Eixides de Marxa Nòrdica Familiar:

  • Diumenge 26 de març. Jardins de Vivers amb Albereda.
  • Diumenge 23 d’abril . Per determinar.
  • Diumenge 14 de maig. Per determinar.
  • Diumenge 11 de juny. Per determinar.

Inscriu-te en el correu: esportnaturafamiliar@gmail.com o telefona al 654096778.