Notícies

L’equip juvenil del llevant UD BM aconseguix el Campionat Autonòmic

• ,

El Poliesportiu Marni acollirà la següent fase del Campionat d’Espanya de Clubs a partir del 21 d’abril fins al 23.

El Llevant UD BM Marni Juvenil es va proclamar campió autonòmic després de véncer a Col·legi San Agustín en la final (28-20), en un partit en què els blaugranes van dominar de principi a fi i en el que no van deixar entrar als d’Alacant.

Un fita que passarà a formar part de la història de Handbol Marni per la importància de la competició, i és que des de 2003, quan encara jugava en les files de Marni, l’ara campió del món amb la selecció espanyola Gedeón Guardiola, no s’aconseguia ser campió autonòmic juvenil.

Plantilla que se ha proclamado campeón autónomico de clubs

València acollirà el grup G del Campionat d’Espanya de Clubs Juvenil

Després de la consecució del títol, el club va decidir optar a l’organització d’este sector i la RFEBM va concedir de manera oficial divendres passat este important esdeveniment a l’entitat valenciana. El Poliesportiu Marni de València serà la seu del Campionat d’Espanya de Clubs en la categoria Juvenil, que es disputarà els pròxims 21,22 i 23 d’abril.

Sens dubte un gran notícia per a l’equip juvenil que comptarà amb el factor pista a favor seu i es veurà les cares davant de AEH Les Franqueses (Catalunya), C.D. Urci Almeria (Andalusia) i el Maristas Ademur (Múrcia), rodejat del suport del seu públic.

La competició consta de dos fases:

1. Primera Fase. Els 32 millors equips es dividixen en huit grups de quatre equips en distintes seus per tot el país i es juguen el passe a la final. Durant esta fase, es disputaran 6 partits en tres dies, i el campió del grup disputarà la fase final del Campionat d’Espanya, competició en què juguen només huit equips.
  2. Segona Fase. Els guanyadors dels huit grups dels sectors, passen a disputar la fase final que es juga en una seu encara per determinar on els huit millors equips juvenils d’Espanya es mesuraran per a determinar els llocs del 1r al 8u del Campionat.