Notes de premsa

La World League d’Hoquei femení torna a Beteró

 • 

València tornarà a acollir un campionat internacional d’hoquei herba que se celebrarà en les instal·lacions del Poliesportiu Verge del Carme Beteró del 4 al 12 de febrer.

Presentación de la World League Hockey

Presentación de la World League Hockey

La Valencia Hockey World League Round 2 Spain 2017 ha sigut presentada en les instal·lacions del Poliesportiu Verge del Carme Beteró en un acte que va comptar amb la presència la Regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau, la Diputada Delegada de Joventut, Esports i Igualtat, Isabel García Sánchez, el director Gerent de la Fundació Esportiva Municipal José Vicente Berlanga, el president de la Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana (FHCV), Jesús Gracia i el seleccionador nacional de l’equip femení d’hoquei herba, Adrian Lock. Tota la informació del torneig en este enllaç.

L’acte va comptar amb la presència de representants de col·laboradors i patrocinadors del torneig i de la FHCV. La Ronda 2 de la Valencia Hockey World League comptarà amb les seleccions d’Espanya, Rússia, República Txeca, Ucraïna, Polònia, Escòcia, Ghana i Turquia.

Durant la seua intervenció, la Delegada d’Esports, Maite Girau, ha destacat que “per part de l’Ajuntament una vegada més estem encantats d’estar ací i recolzar este esdeveniment esportiu internacional. Ja som referents en l’hoquei internacional. És un orgull que les seleccions més importants pugueu disfrutar d’estes instal·lacions. Des de l’Ajuntament fem una aposta ferma per a posar en valor l’hoquei. Tenim un bon impacte no sols esportiu sinó econòmic. La nostra gran aposta està en l’esport”, apuntava Maite Girau.

El president de la FHCV va assegurar que “és tot un orgull per a València estar novament en el calendari internacional d’esta World League”. Jesús Gracia va afirmar que és un “plaer tindre la visita de 8 seleccions que vindran a València, coneixeran la nostra ciutat i a utilitzar les nostres magnífiques instal·lacions. És molt motiven-te este tipus d’actuacions que cada any venim fent i posar el nom de València en el món de l’hoquei. Estem contents de poder rebre novament a Espanya. Volem que la nostra selecció espanyola se senta com en sa casa”, ressaltava Gracia.

El president de la Federació d’Hoquei culminava agraint “el suport institucional important per part de les autoritats i de les empreses que col·laboren i patrocinen els nostres esdeveniments. Per a València és molt important ser un referent de l’hoquei”.

Valencia Hockey World League Round 2 Spain 2017 Women

Valencia Hockey World League Round 2 Spain 2017 Women

Per la seua banda, la diputada d’Esports, Isabel García, va voler “agrair a l’organització per apostar per esdeveniments d’este tipus que consolida el projecte d’hoquei en la província de València. Enhorabona per apostar per l’esport femení”, afirmava la Diputada. “M’agradaria ressaltar la importància d’estos esdeveniments que ens posicionen com a grans organitzadors de tornejos que permeten donar a conéixer a la nostra ciutat i posar en evidència nostra capacitat d’organitzar este tipus d’esdeveniments esportius”, va assenyalar.

Isabel García va afirmar que “València és una ciutat amb destinació turística i esportiu. Els equips, posteriorment, se situen ací a València per a preparar pròxims tornejos. Gràcies per este esforç i este ímpetu que poseu per esta aposta per l’hoquei femení. Hem fet una aposta des de la Diputació per l’esport femení. Estic convençuda que l’aposta per l’hoquei femení portarà grans resultats per a la selecció espanyola”, va finalitzar.

La World League de Hockey femenino vuelve a Beteró

La World League de Hockey femenino vuelve a Beteró

Finalment, el seleccionador nacional de l’equip femení d’hoquei herba, Adrian Lock, va apuntar que “estem encantats d’estar ací ja que és el Quart torneig en què estic a València. Estem molt ben ací perquè tenim totes les facilitats per a entrenar i posar-se en forma. L’inici d’este projecte li l’hem començat a València fa uns anys. Hem entrat en el top 10 després de 5 o 6 anys. Estem evolucionant com a equip. El nostre repte és guanyar. Sabem que estem a casa i tenim el suport del públic”, va afirmar el seleccionador nacional.

Sobre la incorporació de noves jugadores en l’equip, Adrian Lock va sostindre que “busque introduir algunes jugadores de l’absoluta per a ampliar l’equip i que hi haja més competitivitat. Volem donar-li una oportunitat a les sub21 que estan fent un bon treball junt amb les seues companyes que han estat en els Jocs Olímpics. Tenim una mescla d’experiència, il·lusió i joventut”.