Notes de premsa

Ja disponible el número 18 de VEM. L’esport municipal a un sol clic

 • ,

VEM 18

En este número de la revista València Esport Magazine (VEM) vos contem algo que no és cap secret: l’esport en la nostra ciutat gaudix d’una salut envejable. Va acabar l’any 2016 de la mateixa manera que va arrancar 2017, amb una successió d’esdeveniments esportius i amb un especial protagonisme de la carrera a peu i l’esport escolar. I açò no és res comparat amb el que ha de vindre en els pròxims mesos. Per eixe motiu, hem volgut dedicar el nostre reportatge de portada a oferir una visió general de la completíssima agenda esportiva de la nostra ciutat fins a desembre.

Com ve sent habitual, en roig està marcat la Marató València Trinidad Alfonso i la Mitja Marató, així com altres cites que s’han convertit ja en una autèntica referència.

Però no sols de running viu València. Hi ha moltíssim més: escacs, patinatge, waterpolo, esgrima, bàsquet, taekwondo, tir amb arc, natació, vela, gimnàstica esportiva, birles o rugbi. Així mateix, les manifestacions esportives tradicionals de la cultura popular valenciana també tenen el seu espai entre les 126 cites esportives anuals, ja que la pilota valenciana, els Corregudes de Joies, els pispes o el tir i arrossegament figuren en el calendari previst per al 2017.

Quan arribe l’estiu, la platja es transformarà en una gran instal·lació esportiva que acollirà tant activitats dirigides per a l’activitat física, com a tornejos esportius de diverses modalitats, com a handbol, futbol, futvoley o vòlei – platja. El triatló és una altra de les especialitats que concentra les seues proves en els mesos d’estiu i València acull també un parell d’esta disciplina.

Com veureu, 2017 arriba carregat d’esport i amb ofertes per a tots els gustos. Des de VEM volem rendir un merescut homenatge a tots els clubs, federacions, associacions, empreses, voluntaris i la resta d’entitats que, amb el seu treball i constància, fan possible que este impressionant calendari siga l’orgull esportiu de València.