Notes de premsa

El 10K València Ibercaja bat el seu rècord amb 11.000 corredors creuant la meta

• , ,

El 10K Valencia Ibercaja bate su récord con 11.000 corredores cruzando la meta

El 10K València Ibercaja 2017 va batre el rècord de la prova amb la victòria de l’atleta kenyà Nicholas Mboroto Kosimbei, que ha aconseguit parar el crono en un 27:52. El rècord de la prova ho sustentava Menjo Kiprono, qui va aconseguir un 27:58 en 2011. En total, han creuat la meta 10.910 corredors, dels quals el 30% han sigut dones (al voltant de 3.300 corredores).

En categoria femenina, l’atleta valenciana del C.A. Cárnicas Serrano, Marta Esteban, va tornar a demostrar el seu bon estat de forma i ha aconseguit el primer lloc batent el seu MMP amb un 33:49. El primer espanyol a creuar la meta ha sigut Juan Carlos de la Ossa, que ha quedat en 4t lloc amb un temps de 30:27.

El podi masculí el va completar Stephen Omís Arita (28:00) i Wilson Kiprono (29:06) i en el femení, va acompanyar a Marta Esteban l’atleta Davinia Albinyana (34:56), també del C.A. Cárnicas Serrano, i Yésica Más (35:54), del C.A. Safor-Cafemax.

Una Milla per a valents

Després de la celebració del 10K València Ibercaja, sobre les 11:15h aproximadament, ha tingut lloc l’eixida de la Milla (3a edició) i la Milla Menors (1a edició), un recorregut d’1.609 metres on els més valents han posat a prova les seues cames.

El títol de la Milla, en la que han participat més de 50 corredors, l’ha conquistat Juan Antonio Gil (C.A. Antonio Amorós Caudí – 04:27) en categoria masculina i Miriam Gregori (05:43) en la femenina. L’atleta de l’equip The Kenyan Urban Way s’ha convertit així en la campiona de la Milla per tercera vegada consecutiva.

El podi l’ha completat en categoria masculina, Octavio Pérez (C.A. Xàtiva – 04:41) i Jorge Peris (The Kenyan Urban Way – 04:48), i en categoria femenina, Raquel Landín (05:45), atleta i entrenadora del The Kenian Urban Way, i Begoña López (05:48), del C.A. Valencia Esports.