Notícies

Travessia nadant València. Tota una vida en l’aigua

 • 

Per vint-i-sisena vegada una de les proves amb més arrelament de l’estiu valencià tenia lloc en aigües de la Marina Real. La travessia nade València es presentava a la seua cita el dissabte 28 de juliol, oferint dues modalitats, la distància de 750 metres i de 2.500 metres. 

Més de 500 nadadors es van llançar a les aigües del Port de València a partir de les 09:00 h entre els quals tornaria a trobar-se l’alcoians Ruperto San Juan de 95 anys i l’entrenadora i històrica nadadora valenciana, Vicenta Belenguer de 81 anys, que tornarien a ser els participants més veterans de la prova completant-la amb èxit acompanyats pels seus familiars i amics.

Coneix més en aquest reportatge sobre els veterans nadadors Ruperto i Vicenta:

Víctor Manuel Moreno Vidal, del Club Natació Camp de Morvedre, ha sigut el primer a arribar a la meta després de recórrer els 2.500 metres amb un temps de 29:05. En categoria femenina, la primera a parar el crono ha sigut Andrea Piqueras Chuliá en 33:14. La modalitat de 750 metres, David Remuzgo Cosmos, del CESN Silla, s’ha imposat amb un temps de 12:26 mentre que Sofia Segarra Guillén de l’AMB Don Bosco ha sigut la primera dona completant-ho en 13:46.

La 26º Travessia nadant València pertany al Circuit d’Aigües Obertes de la Comunitat Valenciana i està organitzada per Federació de Natació de la Comunitat Valenciana i la Fundació Esportiva Municipal de València.