Notícies

Torneo Melé: València, Barcelona i Valladolid unides pel rugbi base

 • , ,

El Poliesportiu Municipal de Quatre Carreres serà l’escenari de la XXI edició del Torneo Melé de rugbi base durant els pròxims 7 i 8 de desembre.

Aquest torneig, que en la seua llarga trajectòria suposa ja un dels més importants de les competicions no oficials del rugbi base, va ser fundat pel CAU Rugbi València, juntament amb la UE Santboiana, el club degà del rugbi espanyol. El seu objectiu era, i segueix sent, oferir una competició als participants anara del seu àmbit territorial habitual, que permetera el desenvolupament del joc i la motivació dels jugadors així com inculcar els tradicionals valors d’educació i respecte que el rugbi comporta. Per açò la seua disputa és des del seu origen en el pont de desembre.

Torneo Melé: Valencia, Barcelona y Valladolid unidas por el rugby base

Torneig Melé: València, Barcelona i Valladolid unides pel rugbi base

El torneig es disputa de manera simultània en quatre seus permanents, València, Valladolid, Madrid i Barcelona, corresponents als 4 clubs més antics a participar, de les quals cada any descansa una, de manera que cadascuna de les tres seus restants acull el torneig en alguna de les seues categories. En l’edició de 2018 València acollirà les categories més xicotetes, sub 6, sub 8 i sub 12, Barcelona sub 14 i sub 16 i Valladolid sub 18 masculí i femení (en la resta de categories xiquets i xiquetes juguen junts).

D’aquesta forma el torneig de València rebrà a al voltant de 800 xiquets i xiquetes de 9 equips durant el divendres 7 i dissabte 8 de desembre. La competició es desenvoluparà durant els matins a partir de les 10.00, però no es tracta únicament dels partits, sinó que de manera paral·lela i oberta a la ciutadania es disposa d’una zona lúdica i d’activitats per a xiquets.

Aquest torneig suposa una magnífica oportunitat per a la millora del nivell de rugbi de les escoles del CAU València, però sobretot una trobada del rugbi base que creix cada any i que té a València una de les seues principals seus.