Notícies

Torna l’hoquei a Beteró amb les Escoles Esportives d’Estiu

 • 

Des del passat 29 de juny el Poliesportiu Verge del Carme-Beteró ha tornat a acollir als xiquets i xiquetes en les seues instal·lacions amb infinitat de jocs d’aigua, esports, tallers i eixides setmanals a la piscina de Benicalap perquè els participants ho passen en gran.

L’essència de l’Escola Esportiva d’Estiu de Beteró no es perd, si bé s’han adoptat les mesures necessàries per a garantir la salut i seguretat dels participants i treballadors, com la presa de temperatura a l’entrada a l’escola, neteja de mans amb gel hidroalcohólico, o l’ús de màscara quan la distància mínima de seguretat no es puga respectar.

En aquesta edició, EDV tindrà una duració de 10 setmanes, iniciant-se el 29 de juny i finalitzant el 4 de setembre 2020.

El termini d’inscripció continua obert amb places en quasi totes les setmanes. Us recordem que l’horari és de 8 a 15h de dilluns a divendres, amb possibilitat de menjador i ampliació a la vesprada fins a les 17h. A més, podràs triar entre les diferents variants esportives d’hoquei, multideporte i patinatge. Pots obtindre tota la informació en aquest enllaç.