Notícies

Torna a València la segona edició de la Magic Line SJD València

 • 

Diumenge que ve 2 de febrer torna a València per a la celebració de la seua segona edició la Magic Line SJD València, una caminada solidària, per equips i no competitiva, que organitza l’Obra Social Sant Joan de Déu per a captar fons per a les persones que es troben en situació vulnerable en risc d’exclusió social.

Els recorreguts de la caminada d’enguany són de 5, 10 o 20 km amb arribada conjunta a la plaça de l’Ajuntament de València. A més, tant el recorregut de 5 km com el de 10 km són totalment accessibles per a aquelles persones amb mobilitat reduïda que s’inscriguen en la web de la carrera.

Magic Line SJD València

Els equips participants es marquen un repte solidari, una quantitat de diners a aconseguir, mitjançant accions de sensibilització i captació de fons. En l’actualitat, més de 200 projectes socials de Sant Joan de Déu són finançats a través dels diners donats en les diferents caminades solidàries que se celebren per Espanya, on van participar la primera edició de l’any passat entorn de 60.000 persones.

Enguany, l’esdeveniment comptarà amb altres tres proves en diferents ciutats com a Barcelona l’1 de març, a Mallorca el 29 de març o a Múrcia el 26 d’abril.

Per a inscriure’s en la carrera, pots escriure a  valencia@magiclinesjd.org