Notícies

Taronja Games conclou la seua cinquena edició donant exemple de seguretat i adaptació a la nova normalitat

 • 

Durant tres dies, quasi 80 participants i més de 100 persones de staff s’han mogut en un corredor de seguretat situat entre l’Hotel NH Les Arts, el poliesportiu Quatre Carreres, la Ciutat de les Arts i les Ciències i el pavelló municipal de la Font de Sant Lluís en el que ha sigut la celebració de la cinquena edició dels Taronja Games.
 
Els participants han passat per proves molt diverses, consistents en alçament pur de pes, crema de calories sobre bicicletes estàtiques, carrera a peu, ascens d’escalons continuat, arrossegament de corda amb llast, pujada i baixada de sacs d’arena, transport de mancuernas, salt sobre calaix, dominades, rem estàtic o anelles.
 
A més, tant esportistes com tots els membres del staff han sigut sotmesos a més de 350 test COVID i han generat un retorn d’inversió per a la ciutat pròxim als 500.000 euros, mercè no sols al consum intern sinó als guanys generats per a les més de 50 empreses implicades en l’organització i a la permanència a la ciutat durant diversos dies més d’alguns dels visitants.
 
Pilar Bernabé, regidora d’Esports de València, ressaltava la importància del que suposava un esdeveniment com el Taronja Games en aquests moments per a la ciutat: ‘Aquest esdeveniment demostra el compromís de València no sols amb l’esport en general i el turisme esportiu, sinó amb un model segur en el qual intentem dur a terme les mesures i protocols necessaris per a garantir la seguretat dels participants’.

En paraules del seu organitzador, Iván Colmenarejo, aquest esdeveniment ‘ha de suposar l’obertura de la porta a altres iniciatives que, sota les mateixes condicions de rigorositat, tornen a col·locar a València al capdavant dels esdeveniments esportius a nivell nacional i internacional’.

Taronja Games, que compleix la seua cinquena edició, no sols ha demostrat la possibilitat de poder organitzar un esdeveniment d’aquestes característiques en tot just dos mesos, sinó també com ha de mesurar-se la rigorositat i responsabilitat per a minimitzar les possibilitats de contagi al mateix temps que es reactiva la indústria.

 

El valencià Fabián Beneito, segon classificat en RX Masculin

Marie Jensen, Albert Naugle, Jacqueline Dahlstrom i Stefano Carosso (amb segon lloc per al valencià Fabián Beneito) s’han proclamat vencedors en les categories RX i Màster +35 de l’Edició Especial de Taronja Games, que ha retornat a València els esdeveniments esportius no professionals amb atletes procedents de diversos països d’Europa.

Els primers rebran un escalat de premis de 5.000, 2.500 i 1.500 euros respectivament, mentre que per als segons la recompensa econòmica s’estableix en 3.000, 1.500 i 750 euros.

CLASSIFICACIONS

RX MASCULÍ

1.- Stefano Carosso

2.- Fabián Beneito

3.- Javi González

RX FEMENÍ

1.- Jacqueline Dahlstrom

2.- Silvia Gracia

3.- Lisa Eble

MÀSTER MASCULÍ

1.- Albert Naugle

2.- Sergio Cutanda

3.- Gorka Sobrino

MÀSTER FEMENÍ

1.- Marie Jensen

2.- Erin Sims

3.- Alina Marin