Notícies

S’ha presentat aquest matí la Volta a Peu València Caixa Popular 2019

 • 

La Volta a Peu València Caixa Popular 2019 ha presentat la seua trenta-setena edició aquest matí a les 11.30 hores en el Palau dels Mercader. La carrera popular més tradicional de la ciutat tindrà lloc en la capital del Túria diumenge que ve 19 de maig, i comptarà amb un circuit modificat i de traçat similar a les primeres edicions, reduint-se el recorregut als 6.200 metres, organitzada per la SD Correcaminos amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal de València.

L’acte de presentació ha comptat amb la participació de la regidora de Sanitat, Salut i Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau; el president de S.D Correcaminos, Paco Borao; el director de responsabilitat social i relacions institucionals de Caixa Popular, Paco Alós; i el director regional de comunicació i relacions externes d’El Corte Inglés, Pau Pérez Rico.

El tret d’eixida es donarà a les 10.00 hores del matí des de l’Albereda passant pels llocs més emblemàtics de la ciutat, com la Gran Via Marqués del Túria, la Plaça de Bous de València, Gran Via Fernando el Catòlic, Guillem de Castro, Blanqueríes, Torres de Serrano, fins arriba al Pont del Real i finalitzar en l’Albereda per a travessar la línia de meta.

Enguany, s’ha realitzat una reducció del circuit amb l’objectiu que siga més adaptada i accessible per a tots aquells que vulguen participar, així com, impulsar l’esport i la vida saludable, per això constarà d’un recorregut de 6,2 quilòmetres en comptes de 8 quilòmetres.

Fins hui, la participació femenina en la Volta a Peu València Caixa Popular 2019 supera a la masculina, ja que les dones suposen el 52% de les inscripcions. La prova organitzada per la SD Correcaminos, depassa per segon any consecutiu el cinquanta per cent de participació femenina.

Les inscripcions continuen obertes i es mantindran fins al pròxim 18 de maig amb un cost de tres euros, dels quals un euro anirà destinat a l’entitat solidària Associació Aspanion (Associació de Pares de Xiquets amb Càncer de la Comunitat Valenciana).

Els interessats a participar poden apuntar-se online, a través de la web de la prova www.voltaapeuvalencia.org, de forma presencial en qualsevol de les oficines de Caixa Popular o en les plantes d’esports d’El Corte Inglés de la ciutat.