Programa Erasmus+ Projecte SPA/CTA

La Fundació Esportiva Municipal de València forma part del projecte “Esport i activitat física com a eina per a combatre l’addicció infantil a la tecnologia” (“Sport and Physical Activity against Children’s Technology Addiction”), enquadrat dins del programa Erasmus + i cofinançat per la Unió Europea.

L’objectiu principal d’aquest projecte, que finalitza el 30 de juny de 2019, és crear un marc de col·laboració i treball comú entre les diferents institucions i països que formen part del consorci, a fi de desenvolupar nous mètodes i eines que augmenten els índexs de participació esportiva, en igualtat de condicions d’accés, i que permeten modificar l’estil de vida sedentari de la nostra joventut. Cal tindre en compte que en els últims anys l’esport i l’activitat física han sigut reemplaçats per nous models d’entreteniment com la televisió, internet, videojocs, telèfons intel·ligents i tota una sèrie de noves pràctiques que han canviat els hàbits preexistents cap a nous models basats en un estil de vida sedentari.

Per tot això, resulta fonamental conscienciar a la societat, i especialment a les generacions més joves, de la importància de l’activitat física i esportiva com a mitjà fonamental per a aconseguir un estil de vida saludable; i aquest objectiu centra els esforços de la FDM de València juntament amb la resta dels socis del projecte. Aquests socis són els següents:

  • Fundació Esportiva Municipal de València (Espanya)
  • Institut Nacional per a la Investigació Esportiva (Romania)
  • Associació de la Joventut i clubs Esportius de Antalya (Turquia)
  • Federació d’Esport per a Tots (Turquia).

Tota la informació d’aquest projecte es pot trovar en la web oficial del mateix: http://sportchildren.net/