Notes de premsa

Piscina València es posa en marxa amb més de 5.000 metres quadrats d’instal·lacions esportives i una inversió de 10 milions d’euros

 • 

La instal·lació municipal ha estat visitada per la regidora d’Esports, Pilar Bernabé

València, 30-07-2019.- La regidora d’Esports i presidenta delegada de la Fundació Esportiva Municipal, Pilar Bernabé, ha visitat aquest matí la nova instal·lació esportiva municipal Piscina València en el passeig de l’Albereda. Aquest nou equipament municipal que es posa en marxa reobre les seues portes després del seu tancament al juliol de 2014 i ho fa amb una inversió de més de 10 milions d’euros per part de l’empresa SUMA a través d’una concessió de servei amb execució d’obra.

D’aquesta manera, tal com ha apuntat la mateixa Bernabé “València i les seues ciutadanes i ciutadans recuperen una instal·lació emblemàtica que oferirà, gràcies a les més de 5.000 metres quadrats de sòl esportiu, per sobre de 20 tipus diferents d’activitats dirigides, inclosa natació, gràcies a la seua piscina de 25 metres amb 8 carrers”.

I és que la nova instal·lació deportivapisc compta amb cinc àmplies sales per a activitats com: bodi combat, cross training, ciclisme de sala, entrenament funcional, pilates o ioga, entre altres. Els qui visiten Piscina València podran gaudir també d’una sala fitness de 1.000 metres quadrats amb musculació, zona de cardio, pes lliure i estiraments. Cal sumar també una sala de ciclisme de sala amb bicicletes d’última generació, un box d’entrenament funcional i dues terrasses exteriors amb solarium.

Piscina València es regirà per l’Ordenança Municipal de preus, com la resta d’instal·lacions esportives municipals de la xarxa de la Fundació Esportiva Municipal, on per exemple es pot adquirir un abonament mensual des de 21€ per a persones amb diversitat funcional o majors de 65 anys o un abonament familiar per a tres membres per 51,35 euros mensuals.