Notes de premsa

Obertes les inscripcions per a la III edició d’EDUCA ESPORT

 • , ,

La Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València (FDM), en col·laboració amb l’Associació d’Esports ‘Prodemon’, ja té obertes les inscripcions per a la III campanya d’esport escolar en la naturalesa EDUCA ESPORT & NATURA VALÈNCIA per a aquesta primavera 2019. Una campanya dirigida a alumnes de 4t a 6é de primària i 1r i 2n de l’ESO i Batxiller.

El període d’inscripció començarà el pròxim 11 de març i finalitzarà el 31 de maig, sent gratuïta i subvencionada el 100% per la FDM. Es podrà gaudir de les següents activitats: escalada en rocòdrom, senderisme i orientació, i tir amb arc (s’inclourà el material).

Obertes les inscripcions per a la III edició d'EDUCA ESPORT

Obertes les inscripcions per a la III edició d’EDUCA ESPORT

A més, els alumnes dels centres inscrits tindran la possibilitat de participar en el 2n RAID JÚNIOR d’Esports d’Aventura (escalada en rocòdrom, carrera a peu i orientació), que tindrà lloc al Jardí del Túria el dia 1 de juny en horari matinal. Per a això, el centre escolar haurà de seleccionar huit alumnes més dos de reserva dels participats en la campanya.

La finalitat d’aquest programa és acostar als escolars a la naturalesa, a través de l’aprenentatge de tècniques i eines per a desenvolupar l’esport de forma individual i col·lectiva en espais a l’aire lliure, amb seguretat i educand en valors, actituds i aptituds.

Tots aquells col·legis que estiguen interessats a participar hauran d’enviar un correu a educaesportnatura@gmail.com abans de l’11 de març, indicant el nom del col·legi, telèfon, correu de contacte, activitat triada i nivell educatiu.

Per a ampliar informació, pot descarregar el següent dossier

Descarregar dossier

Descarregar dossier