Notícies

Normalitat, organització i diversió en l’Escoles Esportiva d’estiu “Multiesport Petxina 2020”

 • 

L’Escola Esportiva d’estiu “Multideporte Petxina 2020” s’està desenvolupant amb tota normalitat des del dilluns 22 de juny, dia en què les seues activitats van donar principi amb un total de 60 alumnes.

A partir del pròxim dilluns, 29 de juny, s’ampliarà el nombre de participants fins a arribar als 90 setmanals. Aquests s’organitzaran en 9 grups de 10 alumnes, els quals aniran acompanyats en tot moment per un monitor. L’any passat, cada grup constava de 15 participants.

En aquesta línia, en comparació amb l’Escola Esportiva d’estiu celebrada en 2019, aquesta edició cobreix el 75% de l’aforament habitual que abans es fixava en 120 places a la setmana.

Aquestes reduccions, tant en el seu aforament màxim com en la grandària dels seus grups respecte a anys anteriors, suposen dos de les principals mesures que s’han pres en matèria de prevenció i seguretat i que obeeixen a les instruccions dictades per part de les autoritats sanitàries.

Unes altres de les novetats respecte a edicions passades consisteixen en la incorporació de mesures higièniques i d’autoprotecció addicionals amb motiu de la situació actual.

En aquest sentit, es procedeix a una desinfecció constant del material emprat, a la utilització de màscares en zones comunes on siga difícil mantindre la distància de seguretat o a la rentada freqüent de les mans, entre altres. Aquest conjunt de mesures configura una sèrie d’hàbits que s’han instaurat ràpidament entre els alumnes.

Entre altres serveis que ofereix l’escola de “Multiesport Petxina 2020”, com ara les activitats en piscina, els escacs, l’esport a l’aire lliure i en pavelló, s’ofereix també el menjador als més de 30 alumnes que hagen optat a aquest. El menjador s’estén fins a les 17 hores de la vesprada amb activitats de tallers, jocs de taula i lectures, fins que les mares i pares recullen als alumnes.

S’espera que el total d’alumnes que participen en aquesta edició aconseguisquen les 540 places, distribuïdes al llarg de sis setmanes, de dilluns a divendres, l’horari dels quals va des de les 8 del matí fins a les 14 hores, prolongables fins a les 17 de la vesprada per a aquells que es queden a menjar.

Aquesta Escola Esportiva d’estiu està organitzada pel C.A. Ciutat Vella i compta amb una subvenció de la Fundació Esportiva Municipal ja que forma part de les activitats del Programa Municipal d’esport escolar.

Pots consultar l’oferta al complet de les Escoles Esportives d’estiu a través del següent enllaç.