Notícies

Milers de persones acomiaden l’any runner amb la tradicional Sant Silvestre

 • ,

Amb eixida a les 20:00 h en el cèntric carrer de Xàtiva i arribada en la plaça de l’Ajuntament, l’última carrera de l’any de València, la popular Sant Silvestre, ha omplit d’il·lusió i ambient nadalenc els guarnits carrers del centre de la ciutat.

Organitzada per la Sociedad Deportiva Correcaminos i la Fundació Esportiva Municipal de València, es tracta d’una carrera clarament festiva, oberta a corredors de totes les edats i nivells i que enguany ha destinat l’euro d’inscripció a l’entitat ASPAS (Associació de Pares i amics de Persones Sordes).

Més de 17.000 inscrits, als que cal sumar els milers d’espectadors que omplien els 5.300 metres del traçat, han apostat així per despedir l’any runner de la manera més divertida.

A pesar del seu marcat caràcter lúdic i popular, la carrera compta també amb una vessant competitiva que enguany ha proclamat campions al marroquí Jaouad Taugane (14:34) i a la francesa Liv Westphal (16:21), qui ja guanyara en 2015.

El pòdium es va completar amb els atletes Hassan Ahouchar (14:45) i Ismael Quiñones (14:49), en categoria masculina, i Laura Méndez (17:02) i Kanboucia Soud (17:22), en femenina.

Una gran manera d’acomiadar un 2017 carregat de quilòmetres i rebre un 2018 amb forces renovades per a aconseguir noves metes.