Notícies

Mestalla serà la meta en la I Volta a Peu de la Fundació Valencia CF

 • , ,

El pròxim 28 de maig el coliseu valencianista serà el final de la I Volta a Peu de Fundació València CF, que s’integra dins del calendari del Circuit de Carreres Populars Divina Pastora.

No serà la primera vegada que una carrera acabe en el tapet blanquinegre. El precedent data de 2013, els participants de la carrera solidària XIII Volta a Peu “Es Posible” en el mateix lloc on el València CF disputa els seus encontres.

L’entitat valenciana no sols cedix Mestalla com a lloc de finalització sinó que posarà a disposició de tots els esportistes els voluntaris que ajuden al club en cada partit que es disputa en l’estadi. La prova conta a més amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal de València.

Mestalla será la meta en la I Volta a Peu de la Fundación Valencia CF

Mestalla será la meta en la I Volta a Peu de la Fundación Valencia CF

El circuit, que començarà des de l’avinguda d’Aragó, tindrà una corda de 6.000 metres per les avingudes més àmplies de la ciutat valenciana. La meta de la I Volta a Peu Fundació València CF estarà situada en el cercle central de Mestalla i els esportistes entraran per l’avinguda de Suècia.

El 28 de maig a les 9:00h es donarà el tret d’eixida per als corredors que tinguen un dorsal preferent i a les 9:05 per a la resta dels participants.

Tots aquells que estiguen interessats a participar en esta primera edició de la Volta a Peu Fundació València CF podrà inscriure’s fins al 25 de maig en l’enllace següent: https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/volta-a-peu-fundacion-valencia-cf