Notícies

Més de 5 000 corredors travessen la meta en la Carrera José Antonio Redolat

 • , ,

José Ignacio Giménez i Elia Fuentes, guanyadors de la quarta cita del Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Populars Ciutat de València.  

Coincidint amb el Dia Mundial del Párkinson, un grup de persones afectades per la malaltia participen en la prova a través de la iniciativa ‘Marxa amb bastons’.

José Ignacio Giménez i Elia Fuentes han aconseguit aquest matí la victòria en la sisena edició de la Carrera José Antonio Redolat, quarta cita del Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Populars Ciutat de València, organitzat per la Fundació Esportiva Municipal. La prova, que enguany ha renovat el seu recorregut convertint-se en una de les més ràpides del Circuit, ha comptat amb la participació de més de 5 000 corredors. Abans de començar la carrera, s’ha guardat un minut de silenci per Alejandro Chisvert, corredor del Redolat Team, mort recentment.

En categoria masculina, José Ignacio Giménez, del Redolat Team, ha aconseguit el triomf, en detindre el crono en 14.37 amb un avantatge de sol dos segons sobre el seu company de club Enrique Herreros (14.39), segon classificat. La tercera plaça ha sigut per a Alberto López, del Serrano Club de Atletismo, després de creuar l’arc de meta en 14.47.

Més de 5 000 corredors travessen la meta en la Carrera José Antonio Redolat

Més de 5 000 corredors travessen la meta en la Carrera José Antonio Redolat

En dones, la victòria li l’ha adjudicada Elia Fuentes, del Mediterrània, que ha completat el traçat en un temps de 17.22. Per darrere d’ella, han arribat M.ª José Cano, del Serrano Club de Atletismo (17.31) i M.ª José Casinos, del Redolat Team (17.39).

La Carrera José Antonio Redolat, organitzada pel club d’atletisme Redolat Team, es va incorporar al Circuit en 2014. La prova ret homenatge a Redolat, el millor migfondista valencià de tots els temps. Va ser campió d’Europa d’1 500 metres, olímpic en Sídney i quatre vegades campió d’Espanya.

Dins dels actes que s’estan duent a terme amb motiu del Dia Mundial del Párkinson (que es va celebrar el passat 11 d’abril), un grup de persones afectades per la malaltia han participat en la marxa a peu a través de la iniciativa ‘Marxa amb bastons’. Aquest grup està format per socis de l’associació Párkinson València, entitat solidària del Circuit en aquesta edició. L’objectiu de desenvolupar accions com aquesta és visibilitzar la malaltia i donar a conéixer el treball que estan duent a terme.

VI Carrera José Antonio Redolat

El Circuit torna el pròxim 1 de juny amb la tercera edició de la Volta a Peu Fundació València CF, una prova que finalitza dins de l’estadi de Mestalla i que enguany presenta una novetat respecte a anys anteriors: se celebrarà el dissabte a la vesprada i no diumenge al matí com sol ser habitual en el Circuit.

El Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Populars Ciutat de València està format per un total de deu carreres, amb distàncies compreses entre els 5 000 i els 6 500 metres, que se celebren en diferents barris de la ciutat.

Consulta la classificació açí.