Notes de premsa

Més de 3.800 menors han participat en les nostres Escoles Esportives d’Estiu

 • , ,

Del total de places, més de 450 corresponen a xiquets i xiquetes bonificades en risc d’exclusió social

Més de 3.800 menors han gaudit aquest estiu dels diferents campus organitzats per diferents federacions esportives i entitats juntament amb la Fundació Esportiva Municipal. En concret, 2.262 xiquets i 1.608 xiquetes han participat en algun dels 11 campus que es van posar en marxa. Entre ells es troben les més de 450 places que van comptar amb una bonificació del cent per cent del preu per part de l’àrea d’Esports. Es tracta de menors en risc d’exclusió social que, d’aquesta forma, han pogut gaudir al costat de la resta de xiquets i xiquetes de les activitats previstes.

Cal recordar que les Escoles Esportives d’Estiu estan dirigides a xiquets i xiquetes de València amb edats compreses entre 3 i 18 anys, que s’ofereixen 11 modalitats esportives i que es desenvolupen, en la seua majoria, per torns setmanals durant l’última setmana de juny, i els mesos de juliol i setembre en un total de 10 instal·lacions municipals i en Talayuelas, província de Conca.

“Amb la celebració d’aquests Campus volem convertir les vacances d’estiu en oportunitats per a ampliar el coneixement de les diverses disciplines esportives oferides així com col·laborar amb els pares i mares treballadores en la conciliació de la seua vida laboral i familiar. Són milers de famílies les que utilitzen aquest recurs el que justifica la seua importància”, ha declarat Maite Girau, Regidora de Sanitat, Salut i Esports i Presidenta de la FDM.

Més de 3.800 menors han participat en les nostres Escoles Esportives d'Estiu

Més de 3.800 menors han participat en les nostres Escoles Esportives d’Estiu

Les activitats de les escoles esportives municipals compten amb preus molt assequibles, i quasi totes elles disposen de servei opcional de menjador per a aquells que ho desitgen, gràcies al suport municipal. Entre les diferents modalitats esportives oferides es troben futbol sala, hoquei, futbol femení, waterpolo, bàsquet, karate, esgrima, escacs, handbol, gimnàstica i vòlei platja, així com altres esports alternatius, jocs esportius i recreatius.

Les Escoles Esportives Municipals es desenvolupen tots els anys amb l’objectiu de facilitar l’aprenentatge dels més xicotets a través de classes esportives i lúdiques que els permeten continuar amb el seu ritme habitual en els períodes vacacionals i al temps experimentar l’esport d’una forma més lúdica en període de vacances escolars. A més, de servir de suport a la conciliació laboral i familiar per als pares que treballen durant el període de descans estival.