Notes de premsa

Més de 100.000 persones han passat per l’estand de la Fundació Esportiva Municipal de Expojove

 • 

La fira infantil Expojove ha comptat amb més de 100.000 persones en el pavelló que la Fundació Esportiva Municipal de València ha dedicat a les diferents modalitats esportives durant el període nadalenc en Fira València del 26 de desembre al 4 de gener.

El 18% del total de visitants han sigut xiquets de fins als 4 anys d’edat amb un total de 16.514 preescolars. A més, la Regidoria de Sanitat, Salut i Esports de l’Ajuntament de València ha estat molt present en la zona esportiva de Expojove en la qual Maite Girau, Regidora de Sanitat, Salut i Esports de l’Ajuntament de València i Jesús Casero, director gerent de la FDM, han participat en algunes de les activitats dirigides als més xicotets.

“Un any més Expojove ens ha permés mostrar als més xicotets i als joves quant àmplia és l’oferta esportiva municipal. Estem satisfets amb el treball realitzat”, ha declarat Maite Girau.

Esports com a karate, pilota valenciana, escacs, hoquei, tennis de taula, rugbi, bàsquet, ciclisme i molts altres esports més han protagonitzat jornades en les quals els més xicotets han rebut classes pràctiques de la mà de monitors titulats i figures esportives. Jugadors de referència a nivell nacional i internacional com Mónica Moya, Campiona d’Europa i del Món de Pilota; Joe Mamea, mític exjugador de rugbi i jugadors de la Federació de Billar com Javier Palazón, Luís Mira i Daniel Sanz van passar per les instal·lacions per a amenitzar la visita dels seus visitants.

Finalment, la Cort d’Honor de la Fallera Major de València no va voler perdre’s l’oportunitat d’estar amb els més xicotets com tampoc els diferents clubs i federacions de la Comunitat Valenciana. Des de les 11.00 hores fins a les 20.00 hores que obria les portes Expojove València, xiquets, pares, mares i familiars van passar el temps lliure amb activitats i exhibicions com l’Associació Let’s Growde dj’s, hip-hop, balls urbans i gratiferos; el Club de Patinatge Artístic Xen de Silla; la Federació Espanyola de Fit Kid i el Club de Gimnàstica Rítmica de Picassent entre molts altres.