Notícies

Més d’1.500 persones participaran en esdeveniments esportius en la Platja del Cabanyal el cap de setmana del 27 al 29 de juliol

 • 

Entre el 27 i 29 de juliol la Platja del Cabanyal de València acollirà dos multitudinaris esdeveniments esportius, la IV edició de l’Arena 1000 València i el VIII Open València Beach Volley.

L’Arena 1000 València es tracta d’una competició d’handbol platja pertanyent al circuit nacional Arena Handball Tour organitzat per la Real Federació Espanyola d’Handbol, amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal de València, i que representa l’avantsala del Campionat d’Espanya 2018. La prova té caràcter internacional ja que es troba inscrita dins del circuit d’handbol platja (EBT) europeu, gestionat per la European Handball Federation i les finals seran retransmeses per Teledeporte en directe.

Arena1000 Valencia Beach Handball 2018

El torneig tindrà lloc des del divendres 27 al diumenge 29 de juliol i comptarà amb la participació de més d’1.400 esportistes de 118 equips inscrits provinents de tot el territori nacional, a més de 5 equips estrangers (un d’hongarés, dos croats, un portugés i un de francés). El cens total representa un 42% de participació femenina, que suposa un increment tant en la participació general com en la femenina respecte a l’anterior edició. 

El divendres 27 tindran lloc les categories de base, en concret juvenil, cadet i infantil, disputant-se el dissabte 28 i diumenge 29 les categories sènior en una instal·lació que comptarà amb fins a 6 camps d’handbol i una pista central de fins a 700 persones, l’accés de les quals és gratuït.

Per la seua banda, la Instal·lació Municipal de Voley Platja València, situada en el número 10 del passeig marítim acollirà el VIII Open València Beach Volley. Es tracta d’un dels tornejos d’esport amateur d’aquesta espectacular disciplina més populars.

VIII Open València Beach Volley 2018

Obert a tots els equips que desitgen inscriure’s, per a aquesta edició incrementa la seua participació comptant amb fins a 48 parelles masculines i 32 femenines que competiran el dissabte 28 de juliol des de les 9 del matí fins a les 22 h. A més, el diumenge 29 tindrà lloc la competició de 4×4 mixt.