Notícies

Els xiquets i xiquetes de les EEMM de València tornaran a gaudir en juliol de la pilota valenciana

 • 

La Federació de Pilota Valenciana ha preparat tretze jornades perquè els alumnes tornen a gaudir del nostre esport autòcton el próxim mes

Les escoles de pilota valenciana de la ciutat de València, porten 3 mesos sense tindre cap activitat per la suspensió de la present temporada el mes de març. Han passat ja més de tres mesos i la normalitat comença a arribar a poc a poc a tots els àmbits del nostre territori, per això la Federació de Pilota Valenciana i els monitors de les escoles municipals de pilota valenciana de València, estan preparant i planificant unes jornades perquè els alumnes de la capital puguen tornar a gaudir de la pilota valenciana al mes de juliol.

Com sempre, la Fundació Esportiva Municipal de València, també ha posat el granet d’arena perquè aquestes jornades es puguen celebrar amb total seguretat i normalitat. Seran un total de 13 jornades, en les quals els alumnes dels col·legis i instituts de; CEIP Rodríguez Fornos, CEIP Santa Teresa, CEIP Tomas Montañana, IES Patraix, IES Font de Sant Lluís, IES Marítim i Borbotó, tornaran a jugar raspall, frontó, One Wall i altres en les instal·lacions de Tavernes Blanques, Borbotó i Moncada. Les dates, horaris, localitats i escoles de pilota de cadascuna de les jornades són les següents:

1 de Juliol 17:30h. CEIP RODRÍGUEZ FORNOS

Carrer de Borbotó

1 de Juliol 18:30h. IES PATRAIX

Carrer de Borbotó

1 de Juliol 20:00h. BORBOTÓ

Carrer de Borbotó

2 de Juliol 18:00h. CEIP SANTA TERESA

Carrer de Borbotó

2 de Juliol 19:00h. IES FONT SAN LLUÍS

Carrer de Borbotó

3 de Juliol 18:00h. IES MARITIM

Carrer de Borbotó

3 de Juliol 18:00h. CEIP TOMAS MONTAÑANA  Carrer de Tav. Blanques   
8 de Juliol 20:00h. BORBOTÓ

Carrer de Borbotó

10 de Juliol 18:00h. IES MARITIM Trinquet Moncada
15 de Juliol 20:00h. BORBOTÓ

Carrer de Borbotó

17 de Juliol

18:00h. IES MARITIM Carrer de Borbotó

22 de Juliol

20:00h. BORBOTÓ

Carrer de Borbotó

24 de Juliol

18:00h. IES MARITIM Carrer de Borbotó

El mes de setembre també està previst que es realitzen algunes jornades més com aquestes, amb la condició que els alumnes puguen tornar a gaudir, jugar i competir del nostre esport i poder recuperar en la mesura que siga possible la pràctica perduda durant aquests passats mesos.