Notícies

Els esdeveniments esportius es van a la platja

 • 

L’arribada del bon temps permet realitzar activitats esportives a l’aire lliure. El clima de la ciutat facilita la pràctica d’esports tan variats com atletisme, hoquei, natació, rugbi, gimnàstica, vela, pàdel, futbol, futboley, handbol, vóley platja, escacs, hípica, ciclisme, triatló i pilota a les platges de València.

Des de finals de maig i partir d’aquest mes de juny és possible la pràctica d’esports en zones pròximes al mar com la Marina de València, la platja Malva-rosa, el Real Club Nàutic o la platja de Pinedo.

El divendres 31 de maig l’esplanada del balneari Les Sorres va ser testimoni de l’ambient que es va viure amb la Volta Platja València com també La Marina de València que va rebre a yoguis de tot el món amb el Big Ioga Festival o la celebració de les miniolimpiada a la platja Malva-rosa.

Durant aquest mes de juny continuaran celebrant-se diferents esdeveniments esportius com el Taronja Games del 21 al 23 de juny; la XXVII Travessia nadant al Port de València el 23 de juny o el València Triatló 2019 que tindrà lloc el 13,14 i 15 de setembre.

A la platja de la Malva-rosa se celebrarà del 28 al 30 de juny el XXIII Seven Internacional de Rugbi Platja; el 13 i 14 de juliol el XXVI Trofeu de Futbol Platja “Ciutat de València” i del 19 al 21 de juliol el XXIII Open Internacional Ciutat de València i el Sorra 1000 València Beach-hanball.

A més, en el Real Club Nàutic tindrà lloc el XXI Trofeu SM La Reina – Regata Homenatge a l’Armada del 5 al 7 de juliol i el Corregudes de Joies del 29 al 30 d’agost a la Platja de Pinedo.