Notícies

L’Oficina del Voluntariat Esportiu oferirà un curs de formació enfront del Covid-19 dirigit al personal voluntari

 • 

L’Oficina del Voluntariat de la FDM, en col·laboració amb el servei d’esports de la Universitat de València, posarà en marxa un programa conjunt de formació dirigit als voluntaris/as dels clubs i associacions esportives usuàries de les instal·lacions esportives municipals de la ciutat.

El termini d’inscripció és del 8 al 15 d’octubre, tots dos inclusivament. Per a matricular-se, les persones interessades hauran d’enviar el formulari emplenat a la següent adreça de correu electrònic: oficinavoluntariadodeporIvo.vlc@hotmail.com

Voluntarios en NN Valencia Record Day

 

En una primera fase, el curs va dirigit al personal voluntari de les entitats esportives que gestionen instal·lacions municipals. La finalitat d’aquest curs consisteix a formar a un grup de persones que col·laboren amb el responsable del protocol enfront del Covid-19 en la seua aplicació i en la gestió de grups, acompanyants i públic. Més endavant, aquest curs formatiu s’ampliarà per a la resta de clubs i altres associacions esportives usuàries de les instal·lacions municipals.

El curs es dividirà en dues parts: una online que s’impartirà mitjançant l’Aula Virtual de l’O.V i una altra presencial que es desenvoluparà en les pròpies instal·lacions municipals. Podran participar fins a un màxim de dues persones pertanyents a cada club i se celebrarà del dilluns, dia 19, al divendres 23 d’octubre de 2020.

Mitjançant aquesta acció formativa, l’alumne/a adquirirà una sèrie de coneixements bàsics sobre Covid-19 i posarà en pràctica totes les mesures preventives sanitàries a dur a terme en les instal·lacions esportives, complint en tot moment amb els protocols oficials de la Fundació Esportiva Municipal i la Federació Esportiva corresponent.

Per a ampliar la informació pot consultar la web de l’Oficina del Voluntariat 

Voluntàries en l’accés al Real Club Nàutic de València durant la celebració del Campionat d’Espanya Classe 29ER