Notícies

L’estadi de Mestalla serà la meta de l’equador del Circuit de Carreres

 • , ,

Arribem a l’equador del calendari del Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València. El pròxim diumenge 27 de maig se celebrarà una de les carreres més esperades de l’any, la quinta prova del Circuit, la II Volta a Peu Fundació València CF que conclou dins de l’estadi de Mestalla.

El recorregut, en esta ocasió, consta de 6.000 metres i compta amb l’al·licient especial de finalitzar sobre la gespa del coliseu valencianista. Sens dubte la millor manera d’acabar la carrera per als participants que també siguen aficionats al futbol i sobretot del conjunt blancinegre. Per este motiu, i per a major diverssió dels assistents, el club obrirà una de les grades laterals al públic perquè puguen veure l’arribada dels participants, estant l’accés a la gespa únicament reservada per als més de 6.000 corredors que participaran.

II Volta a Peu Fundació València C.F

L’eixida tindrà lloc des de la Avinguda d’Aragó. Els corredors amb dorsal preferent (A, B, C i D) seran els primers a eixir a les 09:00h. A continuació, serà el torn de la resta de corredors a les 09:04h i, finalment, a les 09:05h eixiran els participants que pertanyen a la modalitat de marxa a peu i marxa nòrdica.

Com en totes les proves del Circuit, els participants disposaran de servici de guardarroba a càrrec de Fontilles Salud y Desarrollo, l’entitat solidària del Circuit en esta edició. 

A més de la modalitat de corredor, els que així ho desitgen també poden inscriure’s en les modalitats de Marxa a peu i marxa nòrdica. El cost del dorsal és de 2,55 euros, en el cas dels corredors, i d’1 euro, íntegrament solidari, per a les inscripcions en les categories de marxa.  Quant als marxadors el nombre màxim de dorsals per a esta carrera és d’1.000.

II Volta a Peu Fundació València C.F

II Volta a Peu Fundació València C.F

Els interessats a participar ja poden inscriure’s a través de la pàgina web oficial del Circuit www.carreras.deportevalencia.com/carreras. Les inscripcions es mantindran obertes fins al 24 de maig a les 20 hores o fins a esgotar el límit d’inscripcions carrera per carrera de 2.000 dorsals.

L’organització del Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València incorporava les modalitats de marxa a peu i marxa nòrdica en les últimes proves del Circuit del passat any 2017. La iniciativa sorgia amb la intenció de facilitar l’accés a les carreres a aquelles persones que desitgen participar fent el recorregut d’una manera més pausada i amb una exigència física menor. En este sentit, cal matisar que estes modalitats no són competitives i, per tant, no hi ha categories. Després de mesos des de la seua incorporació les categories continuen guanyant adeptes en cada una de les proves.

Més informacióhttps://goo.gl/ZY7ZJJ