Notícies

L’esdeveniment ciclista Gran Profund Internacional Marxa Ciutat València es disputarà sota un estricte protocol de seguretat i higiene enfront del covid-19

 • 

 

Torna a la capital del Túria un clàssic del cicloturisme, el Gran Fons Internacional Marxa Ciutat València. La presentació oficial de la prova té lloc aquest mateix divendres 4 de setembre, a les 12 hores, en l’Embull 2 de la Marina, seguint el protocol Covid, per a garantir la seguretat d’aquest.

L’acte discorrerà amb la presència del guanyador del Tour de França, Óscar Pereiro, ambaixador d’aquesta edició i amb la Delegada de Govern de la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, a més d’altres autoritats i personalitats rellevants vinculades a l’esport. La presentació, que s’emetrà en streaming, conclourà amb un emotiu homenatge a les víctimes de la pandèmia i als herois i heroïnes que continuen lluitant per combatre-la i qui ho desitge podrà plasmar un missatge simbòlic en el mural de l’esperança.

La Marxa, que enguany suma quinze edicions, apel·la a la responsabilitat i protecció del planeta amb el lema “rodem pels objectius de desenvolupament sostenible”. El dissabte 5 de setembre, els 350 cicloturistas prendran l’eixida, repartits en dues tandes, a partir de les 7 del matí seguint les normes higienicosanitàries pertinents.

L’eixida es produirà des de la Marina de València i els cicloturistas recorreran les carreteres de la Serra Calderona. L’etapa constarà de 105 quilòmetres i conclourà amb l’arribada en el Balneari de les Arenes de València.

En paraules del principal promotor del Gran Fons Internacional MCV “la celebració de l’esdeveniment és gràcies a la tenacitat del meu equip, amb una enorme capacitat de reinvenció i lluita, per demostrar que amb el respecte i responsabilitat de tots podem continuar gaudint de la bici, un mitjà de transport ecològic i sostenible”.