Notícies

Les instal·lacions municipals de nou escenari del millor hoquei internacional

 • 

Una vegada més la instal·lació municipal del Poliesportiu Verge del Carme de Beteró va tornar a acollir una competició internacional d’hoquei herba. En aquesta ocasió es tractava del 4 Nations Tournament, certamen entre 4 de les seleccions masculines més fortes del panorama internacional d’hoquei herba masculí com són Anglaterra, Irlanda, Països Baixos i Espanya.

Aquestes seleccions, amb rànquing mundial entre la quarta de Països Baixos i la desena d’Irlanda, van participar totes elles en els passats Jocs Olímpics de Riu de 2016, i formaran part dels 16 equips que competiran el pròxim mes de desembre en la Copa del Món de l’Índia.

El combinat nacional, conegut popularment com els #redsticks va disputar la final contra Holanda, comptant amb opcions en tot moment per a imposar-se a la selecció “oranje”, que finalment seria la guanyadora del Torneig. Irlanda seria tercera i Anglaterra quarta.

Foto: Oscar Matheu

L’atractiu de la nostra ciutat, el clima, la labor dels diferents gestors i les magnífiques instal·lacions municipals han convertit a València en una de les seus de referència per a la selecció espanyola i altres equips internacionals així com para grans esdeveniments internacionals.

Durant el 2019 el Poliesportiu de Beteró acollirà altres 3 grans tornejos oficials FIH Pro League, Hoquei Series Final Women’s i Eurohockey Junior, i  és que València, també és la ciutat de l’hoquei.

Foto: Oscar Matheu