Notícies

Les Escoles Esportives d’Estiu tornen en una nova edició

 • 

L’edició de 2020 de les Escoles Esportives d’Estiu presentarà novetats en la seua celebració, com la participació de grups més reduïts en cadascuna d’elles, fruit de les mesures adoptades en matèria de seguretat i prevenció que han sigut indicades per les autoritats sanitàries.

L’objectiu de les Escoles Esportives consisteix a promocionar l’activitat física entre els xiquets i xiquetes de València, alhora que es fomenten hàbits esportius i estils de vida saludables.

Cada Escola Esportiva està dirigida a joves de diferents edats, entre els 5 i els 16 anys. L’edició d’enguany arrancarà a la fi del mes de juny i conclourà a inicis de setembre. Com és tradicional, la seua celebració es realitzarà en diferents instal·lacions esportives municipals repartides per tota la ciutat. Una altra de les novetats d’aquesta edició consisteix en el fet que cada Escola Esportiva d’Estiu comptarà amb un protocol específic per al seu desenvolupament així com amb un aforament limitat que permeta mantindre la total seguretat dels participants.

En total, l’oferta d’enguany sumarà 3.390 places i estarà composta per esports tan variats com bàsquet, waterpolo, karate, hoquei, esgrima o escacs, entre altres.  La duració de les activitats serà variable i s’organitzaran en horaris setmanals, que facilitaran la conciliació amb la vida familiar en els mesos d’estiu.

Més informació açí: info@cffmaritim.com

Més informació açí: https://fhcv.es/

Més informació açí: https://escuelas.fbcv.es/verano/

S’ofereixen places des de 20 euros, per a activitats puntuals, fins a les de 115 euros setmanals que inclouen els serveis de menjar. A més, la Fundació Esportiva Municipal compta amb descomptes per a aquells participants que siguen germans o germanes, així com un 10% de les places es destinen a menors en risc d’exclusió social, labor que realitza en coordinació la regidoria de Benestar Social.

Aquestes activitats tenen com a finalitat acostar l’esport als més xicotets, alhora que gaudeixen de la seua pràctica en els poliesportius municipals com el de Benimaclet, Benicalap, la Petxina, – Tram III o Natzaret, entre altres.

Més informació açí: https://www.fkaratecv.es/

Més informació açí: https://clubajedrezciutatvella.blogspot.com/

Més informació açí: http://waterpoloturiavalencia.es/