Notícies

Les platges de València disposen de cinc canals abalisats per a la pràctica d’esports nàutics

 • 

Cinc canals nàutics estaran disponibles des del dissabte 15 de juny per a realitzar activitats aquàtiques. La platja del Perellonet, Malva-rosa, Cabanyal i Pinedo estaran a la disposició dels usuaris per a la realització de diferents esports aquàtics.

El primer canal nàutic abalisat per a la realització d’aquestes activitats està a la platja de Pinedo. Estarà obert al públic fins al dimarts 15 d’octubre, sent així el canal que més prolonga el seu període operatiu.

Esports tan sol·licitats i amb tanta afició com el kite surf es podran realitzar a la platja del Perellonet, en la part sud de la platja. Aquest esport que permet lliscar-se en l’aigua amb una taula usant una cometa de tracció a la qual està subjecta l’esportista mitjançant un arnès. Aquest canal abalisat estarà operatiu fins al 15 de setembre.

Un any més, la platja urbana del Cabanyal també oferirà la possibilitat de practicar esports nàutics des del 15 de juny. A partir d’aquest dia, al costat de l’Espigó de la Marina de València, permaneixerà a la disposició dels usuaris fins al 15 de setembre.

La platja del Perellonet i la platja Malva-rosa també comptaran amb sengles canals per a les activitats nàutiques. Un a la platja a la Malva-rosa, situada enfront del Pavelló Municipal Malva-rosa, i un altre a la platja del Perellonet, situada al sud de la Gola del Perellonet. Tots dos fins al 15 de setembre.

L’FDM ha sol·licitat l’autorització per al muntatge d’aquests cinc canals nàutics, segons el que es disposa en l’autorització de la Demarcació de Costas a València de 16 de maig de 2019, per a la pràctica d’activitats nàutiques d’aquest estiu 2019.