Notícies

La XXVIII Lliga Bankia d’Escala i Corda encara la seua recta final

 • 

Aquest cap de setmana es disputa la penúltima jornada de la XXVIII Lliga Bankia d’Escala i Corda al Trinquet de Pelayo que tindran lloc a les 18.00 hores i a les 17.00 hores del dissabte i diumenge respectivament.

La jornada número huit serà aquest dissabte a les 18.00 hores, on l’equip de Ferrer, Bueno i Álvaro s’enfrontaran a l’ajuntament de Benidorm contra Pablo sella, Monrabal II i Conillet. El de València que es troba en el primer lloc de la classificació amb 12 punts va guanyar al de Benidorn amb un resultat de 60-40 en la primera volta i que ara, es tornen a enfrontar.

Finalment, el diumenge a les 17.00 hores es disputarà la novena jornada d’aquesta modalitat tan popular com és la de “escala i corda” entre Puchol II, Raúl i Bueno contra Pere Roc II, Santi i Monrabal II.

En tots dos casos el nivell de pilota valenciana està assegurat i caldrà esperar al resultat d’aquestes partides per a conéixer als quatre equips classificats per a la semifinal de la XXVIII Lliga Bankia d’Escala i Corda.