Notes de premsa

La Volta i Volteta a la Platja de València obri inscripcions per a la seua festa del 31 de maig

 • , , ,

La prova se celebrarà el divendres 31 de maig, a partir de les 19:30h, a la Platja del Cabanyal, al costat del Balneari Les Arenes. Les inscripcions a la Volta (3€) i Volteta (1€) ja estan disponibles en www.voltaalaplatjavalencia.com i www.toprun.es. Els participants de la Volta recorreran 4K per la part blana de l’arena de la platja, i els de la Volteta tindran quatre distàncies segons les seues edats

La Volta i Volteta a la Platja de València, organitzada pel C. Atletisme 10K València, ha obert les inscripcions per a la seua cita de 2019. La prova, que celebra la IV edició de la seua nova era, tindrà lloc divendres que ve 31 de maig, a partir de les 19:30h, a la platja del Cabanyal (al costat del Balneari Les Arenes).

Tots els interessats a participar en la cita “playera” de l’any de València Ciutat del Running ja poden inscriure’s a través de la pàgina oficial www.voltaalaplatjavalencia.com, o de la web d’inscripcions www.toprun.es, fins al dia 30 de maig (23:50h) o fins a esgotar els 1.000 dorsals disponibles.

Enguany, la Volta a la Platja s’avança respecte al que ens tenia acostumats, ja que se sol celebrar durant els primers 10 dies de juny. Així, en 2019 aquesta prova serà l’encarregada de tancar el calendari runner del mes de maig. La jornada del 31 de maig arrancarà a les 19:30h amb la celebració de la Volteta a la Platja, que comptarà amb quatre modalitats: Family Run (de 0 a 4 anys – 200m), de 5 a 7 (400m), de 8 a 10 (800m) i d’11 a 14 anys (1.200m). La inscripció a qualsevol d’aquestes modalitats té un cost de 1€.

La Volta i Volteta a la Platja de València obri inscripcions per a la seua festa del 31 de maig

La Volta i Volteta a la Platja de València obri inscripcions per a la seua festa del 31 de maig

A continuació, a les 20:00h, arrancarà la Volta a la Platja (3€), en la qual els participants recorreran un circuit d’aproximadament 4 quilòmetres per la part blana de l’arena de la platja del Cabanyal.

La Volta i Volteta a la Platja de València estan organitzades amb enorme afecte pel C. Atletisme 10K València, promotors d’excel·lents esdeveniments com el 10K València Ibercaja. Va ser en 2016 quan, després de diversos anys d’absència, es van decidir a recuperar-la per al calendari de València Ciutat del Running.

Córrer i gaudir

Aquesta cita runner ofereix la possibilitat de gaudir d’una jornada festiva i esportiva, en la qual tots els participants, a més de córrer i posar a prova les seues cames per l’arena, tenen l’opció de passar una bona estona entre amics i família. La Volta a la Platja li ho posa fácil perquè així siga: música, animació, ambient, un avituallament diferent per a l’ocasió… i tot això en un entorn inigualable com és el mar.

La Volta i Volteta a la Platja de València estan organitzades amb enorme afecte pel C. Atletisme 10K València

La Volta i Volteta a la Platja de València estan organitzades amb enorme afecte pel C. Atletisme 10K València

En 2018 la Volta i Volteta a la Platja de València va reunir a prop de 700 participants, que van córrer i van gaudir des dels moments previs i l’eixida, amb l’animació especial de Joxe Fernández; fins a l’arribada, amb una cinta de meta molt festiva mai abans vista en les carreres, i els moments posteriors amb un ambient i avituallament dedicat per a l’ocasió.

Segons Álex Aparicio, el director de la prova, per a aquesta edició, “l’organització promet la mateixa (o més) diversió. Així és que no podeu faltar. No us ho penseu molt, correu de forma diferent per un dia i gaudir”.