Notes de premsa

La Volta a Peu València Caixa Popular 2020 ja té data: 17 de maig

 • , ,

La carrera valenciana més popular tindrà lloc el tercer diumenge de maig i anunciarà en breu novetats i incentius per a l’edició de 2020.

La Volta a Peu València Caixa Popular ja es troba en portes d’una nova edició, que es celebrarà el diumenge 17 de maig de 2020. La prova més antiga i popular de la ciutat, organitzada per la S.D. Correcaminos, torna a confirmar la seua presència en el calendari esportiu de la ciutat amb el propòsit de revalidar un any més la seua vàlua com a una cita ideal per a totes i tots.

Amb l’objectiu d’impulsar l’esport i la vida saludable, la Volta a Peu València continua amb la confiança de Caixa Popular com a Patrocinador Principal de l’esdeveniment. Este any, la carrera celebra la seua 66ª edició amb el propòsit de continuar el seu creixement social i superar els 10.442 participants amb dorsal aconseguits en 2019.

La Volta a Peu València Caixa Popular va congregar en 2019 a més de 10.000 corredors

La Volta a Peu València Caixa Popular va congregar en 2019 a més de 10.000 corredors

Cal recordar que un dels majors valors aconseguits en els últims anys per part de la Volta a Peu València Caixa Popular ha sigut el fet de consolidar la participació femenina a la carrera. Un fet que l’últim any va suposar un 51% del cens total, registrant una xifra de més de 5.300 dones participants.

A més, este any 2020 es planteja com un any de novetats i incentius per als participants, que molt prompte es donaran a conèixer. Tota la informació de la carrera la pots trobar a la plana web oficial www.voltaapeuvalencia.org o als diferents perfils de les xarxes socials i en les properes setmanes estaran disponibles les inscripcions per a la prova valenciana per excel·lència.