Notes de premsa

La Sanitas Marca Running ja calfa motors a València

 • ,

La Sanitas Marca Running Sèries de València, presentada aquest matí en el Complex Esportiu Cultural Petxina, portarà a la nostra ciutat el pròxim 13 d’octubre un 10K homologat que farà les delícies d’aquells corredors que vulguen millorar les seues marques i, als atletes populars, per a gaudir d’una atractiva prova.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Pilar Bernabé, ha mostrat amb la seua presència el suport inequívoc a la Sanitas Marca Running Sèries de València com a avantsala de l’EDP Marató i Mitja Marató de València Trinidad Alfonso. “Per a València, la ciutat del running, és un honor ser l’equador del circuit Sanitas Marca Running Sèries, amb una de les proves més emblemàtiques i ja consolidades del calendari esportiu de la ciutat”, va apuntar.

El 10K homologat més ràpid i espectacular
La Sanitas Marca Running Sèries de València marca el primer objectiu per a molts corredors, rumb a la Marató i la Mitja Marató de València. José Antonio Redolat, ambaixador de la carrera i creador de Redolat *Team, va voler animar a tothom a participar en aquesta prova, “perquè és una de les millors carreres que hi ha a València, espectacular, amb un circuit homologat on la marca és oficial”, va comentar el mític migfondista valencià. Com a consell per als participants, Redolat va recomanar “controlar molt el ritme, perquè convida a eixir molt ràpid, per a a partir del quilòmetre 5 estrényer al màxim”.

Marta Fernández de Castro, impulsora del club 3FDC i ambaixadora de la carrera des dels seus orígens, va voler ressenyar la bona data en la qual se celebra actualment “perquè encara es pot córrer amb una miqueta de calor, però a més et permet arribar bé a les principals cites a València: el Mitjà i la Marató”. La veterana atleta va destacar la part del recorregut per la Malva-rosa, “molt bonic i amb més animació”, i va assenyalar la importància de les carreres infantils com a part de la festa de la Sanitas Marca Running Sèries: “És una manera de motivar a tota l’escola que hem creat, perquè vegen als seus pares primer i després tinguen el seu moment per a córrer i imitar als seus models de l’esport”, va destacar Marta Fernández de Castro.

La lluita per la inclusió en l’esport és una de les banderes del circuit. El triatleta paralímpic amb discapacitat visual Héctor Catalá va cridar a la participació sense barreres el 13 d’octubre a València, on ell buscarà al costat del seu guia la seua marca personal en 10K. “Per a mi l’esport ha sigut vital en la inclusió, perquè ha normalitzat la meua situació. He passat de ser una persona amb una discapacitat a ser un esportista, i això és el bonic: sóc un més”, va comentar Héctor Catalá, vigent campió del món en la seua categoria.

La Sanitas Marca Running Sèries de València es celebrarà el 13 d’octubre i serà la tercera parada d’aquest circuit que recorre tota Espanya amb running i esport en família. Les inscripcions per a la 10K, així com per a les carreres infantils i les activitats esportives gratuïtes de Sport& Family, estan obertes i disponibles en la web oficial de la carrera:  ww.sanitasmarcarunningseries.com/valencia.