Notes de premsa

La primera Miniolimpiada de la temporada 2018/19 tindrà com a protagonista el Rugbi

 • , , ,

El dissabte 10 de novembre, a partir de les 9:15 hores, se celebrarà en l’Estadi del Turia (al costat de les pistes d’Atletisme), la 1ª Miniolimpiada de la temporada 2018/2019, una activitat multideportiva, que s’emmarca dins del programa dels Jocs Esportius Municipals (JJDDMM) de la ciutat de València, dirigida als xiquets de primer cicle de primària, és a dir, nascuts en els anys 2012 i 2011.

Aquest projecte, que compleix enguany la seua desena temporada, s’ha consolidat dins del calendari d’activitats per als més xicotets. Cada dia són més els participants que gaudeixen d’aquestes jornades esportives de caràcter lúdic i educatiu.

La primera Miniolimpiada de la temporada 2018/19 tendrá como protagonista el Rugby

La primera Miniolimpiada de la temporada 2018/19 tindrá com a protagonista el Rugby

Per a aquesta temporada està prevista la celebració de la citada jornada del dia 10 de novembre i altres cinc els dies 1 de desembre, 19 de gener, 9 de febrer, 23 de març, abril/maig (per determinar) i 1 de juny (aquestes dates poden estar subjectes a canvis). En aquestes jornades, podran participar tots els centres escolars i entitats de la ciutat de València. En els documents adjunts s’arreplega tota la informació referent al programa de les Miniolimpiades, inclòs el reglament, els jocs a desenvolupar i la normativa d’inscripció.

Per a més informació, poden accedir a la web: http://www.deportevalencia.com/deporte-escolar/juegos/, oo bé posar-se en contacte amb la Fundació Esportiva Municipal a través del correu electrònic: jocsesportius@fdmvalencia.es o cridant per telèfon al 963548300 els dimarts, dimecres o dijous a la vesprada de 17:00 – 20:00.

La data límit d’inscripció per a aquesta primera jornada és el pròxim dia 5 de novembre o fins a completar el màxim de 32 equips participants.